Kara Sevda episodul 38 Rezumat!

Partea a II-a:

=> Kemal se intalneste cu niste oameni, carora le promite multi bani.

=> Emir ii zice lui Nihan ca a adus toti servitorii cei vechi pentru a-i face o bucurie. Nihan le zice ca o va aduce pe mama sa si ca nu vrea ca cineva sa ii aminteasca de trecut si sa o supere. Emir ii zice ca trebuie sa plece la munca si ea sa aiba grija de casa. Apoi ii zice ca seara vor iesi la un dinneu surpriza.

=> Zehir ii povesteste lui Kemal de Zehra, cum s-au cunoscut si ce s-a intamplat dupa. Kemal ii zice ca trebuie sa aiba mintea limpede, sa nu lase nimic sa ii intunece mintea.

=> Nihan este la mormantul fratelui sau unde plange si ii zice lui Ozan ca ea este vinovata de tot. Ca i-a dat voie lui Kemal sa intre in viata lor, le zice ca pe ei nu i-a putut proteja, dar pe Deniz o va salva. Promite sa se razbune pe Emir si apoi va pleca cu fetita ei. Nihan este cu una dintre servitoare, doica fetitei, dar pe aceasta o lasa cu Deniz in masina.

=>Kemal ajunge la cimitir si se opreste. Deniz incepe sa planga si ii atrage atentia lui Kemal, doica intoarce insa carutul. Lui Nihan ii este greu sa plece. Kemal o vede cand punea florile pe morminte si le spunea ca ii iubeste. Nihan intoarce capul si il vede pe Kemal. Il intreaba ce cauta acolo si il goneste. Nihan ii spune sa nu ii mai iese in cale, iar Kemal zice sa nu ii mai iese ea in cale.

=> Nihan ajunge acasa si o intreaba pe servitoare daca vorbeste cu iubitul. Ele ajung acasa la Leyla si la mama sa. Leyla si Vildan se cearta care sa tina fetita. Nihan ii spune ca a venit sa o ia acasa.

Partea I, Partea III, Partea IV, Partea V, Partea VI;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.