Kara Sevda episodul 38 Rezumat!

Partea a III-a:

=> Asu este la birou la Emir si o suna Kemal. Cand vorbeau apare Galip, acesta ii zice ca familia sa la acceptat. El ii zice ca daca ar fi fost fata lui ar fi facut totul sa impiedice casatoria.

=> Galip a aflat ca Asu este fata sa pentru ca a platit pe cineva sa ia fire de par de la Asu si a facut testul de paternitate.

=> Emir o obliga pe Asu sa ii lase firmele, dar aceasta zice ca nu o va face. El ii zice insa ca ii va spune totul lui Kemal.

=> Trufan pune mana pe dosarul pe care Zehra voia sa il dea lui Emir, mai exact actele prin care Asu ii lasa firma lui Emir.

=> Kemal este sunat de Leyla, care a ramas singura dupa ce Vildan a plecat cu Nihan.

=> Nihan se ia de servitoarea a noua fara motiv, fiind nervoasa. Kemal ajunge tocmai cand Nihan punea bagajele in masina si se pregatea sa plece. Emir o suna si afla, el ii aminteste ca a promis ca Kemal nu va vedea vreodata fetita. Nihan ii zice ca lui Deniz ii este dor de el, dar face asta pentru a nu se supara mama sa. Nihan ii zice mamei sale ca ii va face o surpriza. Kemal pleaca si o suna pe Leyla sa ii zica de ce nu i-a spus ca Nihan este cu fetita acolo.

=> Kemal se opreste la un parc de distractii si isi aminteste de momentele petrecute cu Nihan. Se da jos din masina si se uita la parcul parasit unde ei impartisera inghetata, isi aminteste cat de mult visau sa aiba o fetita. Apoi pleaca.

=> Zeynep este nervoasa, dar cand il suna pe Emir acesta zice ca a dat-o afara pentru ca a dus fetita acasa. Cand sa plece Zeynep da peste politist care ii promite sa o ajute.

=> Zehra se intalneste cu Zehir, dar el este tinut afara de un om cat ea face poze la toate actele.

Partea I, Partea II, Partea IV, Partea V, Partea VI;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.