Kara Sevda episodul 38 Rezumat!

Partea a VI-a!

=> Kemal îl sună pe comisarși îl pune să cerceteze pe cineva. Comisarul îi spune că va cerceta. După îl pune pe Zehir să adune oamenii. Fostul coleg de celulă o urmărește pe Leyla.

=> Emir o lasă pe Nihan acasă fix la timp pentru a îi răspunde comisarului, care îi zice că la sunat Kemal pentru a verifica un accident în trafic.

=> Kemal ajunge acasă unde este așteptat de Leyla. Aceasta îi spune că s-au schimbat rolurile, înainte el venea la ea, acum vine ea la el. Ea îi spune că Nihan se va căsătorii iar.

=> Nihan ajunge acasă și o vede pe mama sa uitându-se la Deniz. Acestea își amintesc lucruri din copilăria ei și a lui Ozan. Vildan se întreabă când o să se trezească Ozan, îi zice că se așteaptă să vină o dată acasă să îi zică iar mamă, așteaptă să o sune. Nihan îi zice că este timpul să se ridice.

=> Zeynep ajunge acasă unde este așteptată de Emir. Zeynep îi zice să plece, iar Emir îi spune că îi va face fix ce era și ea pregătită să facă. Emir ii zice cati bani vrea, dar ea zice că nu vrea bani ci pe el. Mami lui Zeynep o sună și aude telefonul, cu toate acestea nu îl vede pe Emir.

=> Leyla îi pune o întrebare lui Kemal, dar acesta nu vrea să răspundă pentru a nu strica prietenia dintre ei. Leyla este uimită de acest lucru, dar Kemal îi zice că pentru el ea este doar mătușa lui Nihan. Leyla îi zice că acesta nu este copilul ei, iar Kemal îi zice că nu este copilul nimănui.

=> Mama lui Zeynep o ea și o întreabă unde a fost.  Zeynep zice că a fost la Asu. Că au vorbit ca ea să se împace cu Kemal. Mama lui Zeynep nu o crede și o sună pe Asu care îi confirmă. Asu se ceartă cu Trfan, crezând că el îi trădează.

Partea I, Partea II, Partea III, Partea IV, Partea V;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.