Kara Sevda episodul 38 Rezumat!

Partea a IV-a

=> Zeynep se intalneste cu politistul care o intreaba daca l-a iubit pe Ozan si ea zice ca da, ca din vina ei s-a sinucis. Pentru ca politistul pune intrebari, ea isi da seama ca este un fel de interogatoriu. Politistul ii da o scrisoare scrisa de Ozan. Zeynep i-a scrisoarea si pleaca.

=> Kemal si Emir se intalnesc la o licitatie. Emir crede ca Kemal va face aceeasi faza ca in urma cu cativa ani. Astfel Kemal castiga licitatia. Emir ii zice ca nu e frumos sa joace la fel, insa Kemal ii zice lui Zehir sa ii arate Zehrei ca dosarul pozat era unul fals.

=> Kemal iese la masa cu Asu fix in restaurantul in care apar Nihan si Emir. Ziaristii ii spun lui Emir ca Kemal este acolo. Nihan intreaba de ce nu stie de asta si ii zice ca nu o intereseaza. Asu ii vede pe Emir si Nihan, dar Kemal zice ca nu il intereseaza. Emir si Nihan raman la masa cu Kemal si Asu.

=>  Oamenii celui care a fost in puscarie cu Kemal ii aduc informatii despre familia lui Kemal. El afla ca fratele lui Kemal are datorii.

=> Zeynep citeste scrisoarea de la Ozan si plange. Dupa ce termina de citit vede stirea despre Emir si Nihan, isi ia geanta si pleaca spunand ca se duce la munca, ca este copilul bolnav.

=> La masa tensiunea este tot mai mare, Nihan incearca sa il convinga pe Emir sa plece, dar acesta nu vrea. Este randul lui Asu sa ceara sa plece, dar nici Kemal nu vrea sa plece.  Asu vrea sa ii spuna lui Kemal de firma dar este oprita de Emir, acesta ii spune direct ce s-a intamplat. Kemal ii ureaza sanatate. Mai apoi Kemal danseaza cu Asu, acesta este atent la privirile lui Nihan.

Partea I, Partea II, Partea III, Partea V, Partea VI;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.