Kara Sevda episodul 38 Rezumat!

Fragmente:


Partea I(imediat ce va incepe vom posta rezumatul):

=> Kemal este alaturi de barbatul care ii face curte Leylei si il intreaba daca astepta pe altcineva.

=> Nihan se intalneste cu fetita sa si ii multumesc lui Allah ca este bine. Ea il da afara pe Emir din camera. Ii spune lui Deniz ca nu vor sta mult acolo si ca vor pleca.

=> Kemal se cearta cu fostul coleg de celula, acesta vrea sa afle unde este femeia cu care Kemal il santasase in episodul trecut pe un om. Fostul coleg ii spune ca a facut o promisiune, dar Kemal ii zice ca si el i-a promis acelei femei ca totul va fi bine. Kemal zice insa ca nu i-o da si sa nu ii mai iese vreodata in cale. Kemal pleaca, iar detinutul zice ca are dreptate si ca trebuie sa afle cine este Kemal si totul despre el.

=> Cand pleaca de acolo Kemal are 5 apeluri de la Zehir. Urmeaza sa se intalneasca.

=> Nihan este cu Deniz si isi aminteste de vorbele lui Kemal, de suparare plange. Pentru ca lacrimile ajung pe Deniz ea isi cere scuze si ii spune ca este ultima data cand o mai vede plangand. Ii promite ca totul va fi bine.


=> Emir o suna pe Asu si ii zice ca a rezolvat problema, Emir ii spune sa se intalneasca la firma. Trufan incearca sa o opreasca pe Asu, dar aceasta nu vrea sa auda nimic.

=> Zeynep vrea sa intre in casa, dar servitoarea nu o lasa zicandu-i ca este concediata si ii da un plic cu bani. Aceasta incearca sa il sune pe Emir, dar acesta are telefonul incis. Politistul supravegheaza casa si cand Zeynep pleaca porneste motorul.

=> Emir o intreaba pe Nihan daca a adormit fetita. Nihan zice ca o va aduce pe mama sa acolo, Emir zice ca nu. Nihan zice ca nu se va apropia de Deniz, Emir zice ca nu se va apropia de copilul lui Kemal. Nihan zice ca Deniz este doar fata ei.

Partea IIPartea IIIPartea IVPartea VPartea VI;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.