Kara Sevda episodul 38 Rezumat!

Partea a V-a!

Îmi cer scuze pentru întârziere, dar doar astăzi am reușit să continui vizionarea episodului.

=> Nihan pleacă la baie urmată de Kemal. Când iese din baie Nihan este oprită de Kemal. Acesta îi spune că nu poate sta departe de ea, că nu depinde de el. Kemal îi spune să se uite în ochii lui, iar ea zice că s-a uitat și nu vede decât lucrurile pierdute. Nihan îi spune că acum îi viața ei există doar fetița ei.

=> Zeynep ajunge la restaurant. Îi dă mesaj lui Emir și îi zice că este la restaurant și să iese el că altfel intră ea. Emir vede notificarea, dar nu citește mesajul. Nihan și Emir pleacă, în urma lor pleacă Kemal și cu Asu.

=> Mama lui Zeynep o sună pe femeia pentru care lucra și află că nu mai lucrează acolo.

=> Zeynep vede cum Emir și Nihan ies din restaurant și se pregătește să ajungă. Reporterii întreabă de Kemal, dar Nihan le zice că nu mai este nimic între ei. Emir o vede pe Zeynep. Când să ajungă la ei Zeynep îl vede pe Kemal și se retrage rapid. Nihan vede că este Kemal așa că le spune reporterilor că urmează să se căsătorească iar cu Emir. Zeynep speră să plece fratele ei ca să poată vorbi cu Emir, dar din păcate Emir și Nihan pleacă primii. La plecare Emir îi spune lui Kemal că Nihan este lângă el, iar Kemal îi răspunde să se roage să rămână lângă el.

=> Asu o vede pe Zeynep, dar nu îi spune nimic lui Kemal. Rămâne ca Zeynep să îi povestească totul lui Asu. Kemal îi spune lui Asu că și el face parte din acea firmă și că nu va renunța la război.

=> Kemal se duce în locul în care ascunsese inelul cu care o ceruse pe Nihan de soție. Îl dezgroapă și își amintește tot ce a trăit alături de Nihan.

=> Kemal ajunge într-o parcare subterană unde se întâlnește cu colegul de celulă care îi spune că știe totul despre el. Acesta îi spune că știe totul despre modul în care scapă de dușmanii săi și că există șansa de a ajunge la pușcărie. Acesta folosise instrumentul pe care îl atinsese Kemal ca să facă o infracțiune.

Partea I, Partea II, Partea III, Partea IV, Partea VI;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.