Un loc unde copiii isi pot consuma energia

Copiii au multa energie si au nevoie de multa atentie, tocmai de aceea trebuie sa dam dovada de mult tact sa ii scoatem din casa si sa nu-i facem dependenti de dispozitive.

Cumparandu-le o trambulina cu plasa de protectie ne protejam si paturile fiindca stiu multi prieteni care s-au ales cu paturile facute praf fiindca micutii lor au inceput marea topaiala in dormitorul lor.

Trambulina reprezinta punctul de atractie al celor mici in parc, de aceea avand-o la domiciliu ei nu vor mai fi nevoiti sa astepte ore intregi la coada sa se elibereze cea din parc.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca dupa sarituri, cel mic poate fi bagat direct la dus si schimbat cu hainute curate.

Trecand in revista ofertele din magazinul Dwyn.ro ne dam seama de faptul ca ne costa atat de putin sa facem un copil feritic, incat merita sa investim stiind ca provocandu-i la miscare vom avea si copii mai sanatosi. Trambulina cu plasa de protectie 396cm  se afla in prezent la reducere cu 400 de lei si ofera o suprafata generoasa de joaca in aer curat pentru cei mici.

Din moment ce a fost comandata, ea este expediata la domiciliul cumparatorului, iar copilul se poate bucura de ea de indata ce este instalata.

Pretul de 999 de lei este corect si poate fi convertit intr-o multime de beneficii participand in mod direct la multe economii ale familiei.

Avand o parte din distractiile parcului la domiciliu, copilul se va multumi sa isi ia de manuta parintii si sa-i roage sa il priveasca in timp ce sare.

Asa, in afara de banuti, se anuleaza si discutiile legate de tentatiile dulci si daunatoare din parc: vata de zahar, pop corn cu caramel, sucuri colorate dubios pe care copilul le vrea cu orice pret.

Trambulina este un scut intre copil si pericolele alimentare din parc, acesta fiind un motiv rezonabil ca sa o comandam acum.

Arsenalul poate fi completat cu o casuta pentru copii si un tobogan stiut fiind cat de repede se plictisesc cei mici de o jucarie.

Fiti parinti prevazatori si comandati-le jucarii folositoare celor mici!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.