Un cabinet stomatologic din bucuresti!

Dantura este cel mai de preț cadou pe care l-am primit. O vorbă din bătrâni ne spune că ”Zâmbetul este o urare de bun venit universală!”. Astfel noi avem datoria de a avea grijă de zâmbetul nostru, de a ne proteja dinții. Sunt sigură că și voi ați observat cât de bine vă simțiți atunci când cineva vă întâmpină cu un zâmbet. Acest mic detaliu poate face diferența între prieten și dușmat. Îmi aduc aminte de anii de liceu atunci zâmbeam aproape în fiecare zi. Acum însă, din cauză că nu am avut grijă de dinți m-am ales cu câteva carii. Totuși am decis că trebuie să schimb ceva și astfel am descoperit acest cabinet stomatologic din bucuresti.

De ce am ales să merg la un cabinet stomatologic din bucuresti? IMG_9577

Lucrurile sunt foarte simple, atunci când ai probleme cu dinții nu te poți vindeca singur. Tocmai de aceea este mult mai bine să apelezi la un cabinet cu experiență în domeniu. De asemena dacă nu apelați la cei mai buni și urmăriți prețul cel mai mic puteți avea probleme. În Craiova din păcate nu am găsit cabinete stomatologice atât de bune. Într-o vacanță în București am aflat de Dr Serban și de atunci nu am mai renunțat.

Acest cabinet stomatologic din bucuresti are prețuri foarte accesibile pentru toată lumea. Desigur prețurile sunt date și de calitatea materialelor folosite, dar și de experiență. Sunt sigură că vă doriți o lucrare de calitate care să vă țină mulți ani de acum în colo. Ei bine la Dr.Serban tocmai asta veți primi calitate la cel mai bun preț de pe piață. Deoarece își doresc să fie onești încă de la început puteți vedea prețurile lor direct pe site. Tot ce aveți de făcut este să căutați serviciul de care aveți nevoie și să vedeți prețul.

De ce Dr. Serban și nu alt cabinet stomatologic din Bucuresti? IMG_9535

  1. Pentru că este un cabinet primitor, venisem cu altcineva la control, dar cu toate acestea am fost tratată foarte politicos. Aici nu veți vedea asistente care să se uite la voi urât, din contră vă vor întâmpina zâmbind. Mai țineți minte ce am zis de zâmbet mai sus, ei bine fix asta m-a cucerit la ei.
  2. Consultația primară este gratuită, desigur există posibilitatea de a fi puși să faceți o radiografie. Dar nici aceasta nu costă mult, vorbim de 20Ron, iar doctorul va vedea exact cu ce se confruntă. Nimeni nu vă obligă să apelați la ei pentru celelalte servicii.
  3. Deoarece curățenia predomină în acest cabinet stomatologic din Bucuresti, pur și simplu nu am văzut praf sau mizerie.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile cu care Clinica Stomatologică Dr. Serban se poate mândri. mai apoi putem aduce în discuție serviciile ireproșabile. Dacă și voi vă doriți să îi vizitați atunci trebuie să știți că programul este de luni – vineri între 10:00-21:00. De asemnea puteți să îi contactați la unul dintre cele 3 numere pentru o programare. Programarea se poate face de asemenea și online drserban.ro. Ce părere aveți despre această Clinică Stomatologică?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.