Scoala de make-up Paulina Buldumea

Scoala de make-up Paulina Buldumea este un centru unic, multifunctional, de formare creativa pentru specialistii in make-up si extensii de gene. Scoala este o institutie cu adevarat unica, cu competenta de a forma specialisti cu inalta calificare, iar la finalizarea scolii, de a confirma cu un certificat de absolvire ce este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscut fiind si de Uniunea Europeana. Scoala de machiaj Paulina Buldumea  functioneaza de mai multi in centrul Bucurestiului si cu placere accepta elevi din toate colturile tarii. Scoala colaboreaza in mod voluntar si fructuos cu studiourile majore din Romania, producatori de produse cosmetice si structurile guvernamentale de ocupare a fortei de munca.

Scoala a creat toate conditiile necesare, nu numai pentru a asigura procesul educational, ci si pentru a dezvolta abilitatile practice ale cursantilor. Astfel, fiecare elev are acces la numeroase informatii in toate domeniile de formare, iar practica este realizata cu o baza materiala si tehnica moderna, care va duce la rezultatul maxim in atingerea scopului. In plus, sunt oferite o gama larga de informatii despre anatomia fetei si structura tenului. Dupa cum arata practica, un numar foarte mare de clienti, chiar si cei mai exigenti, devin clienti regulati a-i salonului Paulina Buldumea.

 

Cursuri de extensie de gene

 

Genele lungi si pufoase reprezinta visul nepretuit si mandria fiecarei femei. Oamenii din cele mai vechi timpuri au incercat sa accentueze si sa decoreze acest atribut inestimabil al frumusetii feminine in toate privintele. Poti afla cum sa utilizezi si sa extinzi in mod corespunzator genele, redand toata puterea magica a acestora, prin cursuri de extindere a genelor. Aici, specialisti de inalta clasa te vor invata sa faci imaginea feminina mai vie. In plus fata de intregul pachet de instruire, poti alege segmentul directiei de interes.

Cursul acopera toate informatiile referitoare la extinderea genelor. Se face instructaj pentru montarea genelor fir cu fir, genelor 2D, genelor 3D, putand lucra pe tine insati.

 

Materiale pentru extensia genelor

 

La Scoala de make-up Paulina Buldumea vei gasi o gama larga de materiale pentru extensii de gene, de brand, testate si dovedite pozitiv, de care au fost mult timp multumite frumusetile din intreaga lume. Vei face practica cu un set complet de materiale pentru extinderea genelor, pense, periute pentru aranjarea genelor, degresanti pentru firele de par, clei pentru lipirea firelor de par si multe alte materiale pentru extensii de gene.

De asemeni, la cursurile de make-up vei putea invata cum sa realizezi un machiaj frumos si profesionist nu numai pentru clienti, ci si pentru tine si pentru cei dragi.  Pentru dezvoltarea profesionala de machiaj profesional, poti opta pentru un curs de make-up pentru avansati unde vei invata tehnica machiajului de televiziune si tehnica machiajului fotografic,  secretele reusitei unei poze perfecte, tehnica eyeliner gel, dozarea si trasarea corecta a liniei grafice in machiaj, studiu pe morfologia fetei, colorimetrie si importanta asocierii tonurilor de culoare potrivite, machiajul comercial, machiajul de mireasa, tehnica fardurilor cremoase si modul de dozare si aplicare a produselelor din aceasta categorie, precum si interdictii in ceea ce priveste combinarea cu alte produse, lucrul cu aerograful si multe altele.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.