Oferă-i cadouri inedite de la 3Gifts pentru că ea merită și luna de pe cer

Pentru ca o relație să reziste în timp este nevoie de înțelegere, respect și iubire. Astăzi, cei mai mulți renunță de la prima ceartă, nu sunt dispuși să lupte pentru ceea ce iubesc și astfel se pierd persoanele dragi din viață. La bine și la rău nu este doar un fel de a spune, ci deseori trebuie aplicat ad litteram, dar mulți uită de promisiunea făcută, de multe ori.

Pentru că eforturile nu trebuie să înceteze nici după căsătorie și chiar niciodată în viață, poți să îți surprinzi iubita sau soția oricând, fără să ai nevoie de un motiv anume. Ce  motiv poate fi mai bun decât faptul că o iubești și o apreciezi? 3Gifts este magazinul online care te poate ajuta să găsești variante inedite de cadouri pe care le poți primi direct la ușă. Pentru a-i afișa un zâmbet pe chip nu trebuie nici  măcar să ieși din casă și să cauți la toate magazinele. Faci totul online!

Idei de cadouri cu care o poți surprinde

Chiar și simplul gest de a-i oferi ceva într-o zi obișnuită este un motiv de surprindere pentru ea, dar dacă vrei să plusezi cu gestul, iată aici câteva sugestii de cadouri inedite pentru ea.

  1. Cana cu poza voastră

Poate fi un cadou emoționant pentru ea, mai ales că este personalizat. Lângă poză poți adăuga chiar și un text. Acesta poate fi un mesaj scurt, de apreciere sau cele două cuvinte sau de ce nu o frază pe care o utilizați doar voi doi și căreia îi știți doar voi semnificația.

  1. Pixul cu led

Dacă vrei să faci un mini joc care să îi pună rotițele în mișcare, comandă un pix cu lumină led care scrie invizibil și cu care poți vedea ce este scris doar dacă dai cu lumina sa specială pe deasupra. Cu acesta scrie-i mesaje pe post-it-uri pe care le lipești prin casă. Când vine de la muncă lasă-i pixul la intrare și îndeamn-o să descopere celelalte mesaje singură. Va fi o activitate interesantă care o face să uite de problemele de peste zi.

  1. Perla dragostei

Acesta este un cadou unic. Un lănțișor care are în mijloc spațiu pentru a adăuga perla pe care o va extrage singură din scoică. Îl va purta cu plăcere, cu siguranță, mai ales că perla respectivă este unică și din partea ta.

4. Ramă foto cub rotativ

5. Ramă foto led

Toate acestea, alături de alte idei de cadouri poți descoperi pe site de unde poți alege varianta potrivită în funcție de personalitatea iubitei. Comandă acum și fă-o să zâmbească.

Contact:

0775.383.323

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.