O vizita la un salon masaj erotic pentru iubitul meu

Bine v-am regăsit, dragele mele iubitoare de fashion. Astăzi vreau sa va vorbesc despre cea mai frumoasa surpriza pe care i-am făcut-o iubitului meu săptămâna aceasta. Nu îi mai făcusem o surpriză de mult timp, ce e drept și bloggingul mi-a ocupat foarte mult timp în ultima perioada, așa că m-am tot gândit cum sa ii ridic moralul. Am auzit atât de multe fete că au mers cu iubiții la un salon masaj erotic și astfel au reușit sa treacă la o noua etapa a relației, încât nu am putut rezista.

Sincer la început m-am simțit stânjenită și mi-am promis ca eu nu voi face asta, dar cu toate acestea curiozitatea a fost cea care a câștigat. Suntem într-o eră a tehnologiei încât mi se pare păcat să nu încercăm să ne bucurăm de toate surprizele vieții. În plus dacă nu ne place ce vedem la salonul vizitat putem alege oricând altul sau din contră să nu mai intrăm vreodată într-un astfel de loc.

Masaj erotic de relaxare

Eu am căutat mai multe informații despre cel mai bun salon masaj erotic mai ales că îmi doream o zi de excepție și ca totul să iese perfect. Un alt lucru la care m-am uitat au fost și banii, pentru că sinceră să fiu am preferat să plătesc o sumă mai măricică, dar să am confort. Am citit toate informațiile de pe fiecare site în parte și apoi am ales.

Pot să vă recunosc că experiența a fost una unică pe care sper din suflet să o mai încerc curând. Am avut parte de senzații tari și am descoperit unele lucruri pe care nu le știam. Mi-am dat seama că niște simple atingeri pot descătușa cele mai plăcute trăiri, că amestecarea uleiurilor cu masajul te trimit direct în rai. Eu vă recomand să le faceți și voi o astfel de surpriză iubiților sau soților, niciodată nu este prea târziu pentru ceva nou într-o relație.

De asemenea vă recomand asta în special dacă simțiți că în relație nu mai există acea scânteie de la început. Veți vedea la final cât de benefică este o astfel de ședință atât pentru voi cât și pentru partener.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.