Manier.ro cel mai bun site de genți

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! Astăzi vreau să povestim despre un site de genti pe care eu îl ador. Este vorba de Manier.ro, un website de la care am mai multe genți de calitate. Efectiv acest magazin online ne oferă acces la un număr foarte mare de genți din piele. Modelele sunt foarte atractive și colorate, multe dintre ele putând fi cu ușurință folosite la multe ținute. Eu am preferat de foarte multe ori să cumpăr genți cât mai colorate, cu modele florale, tocmai pentru a le putea asorta mai ușor. În continuare aș vrea să vă prezint câteva idei de genți care pot fi achiziționate de pe Manier.ro, dar și despre ținutele la care acestea pot fi asortate.

Geantă din piele roșie

Pentru că se aproprie vara nimic nu este mai frumos decât să ne completăm garderoba cu această geantă roșie din piele. Mi-a plăcut foarte mult modelul ei, fiind unul care mă duce cu gândul la vacanță, la plajă. Această geantă, așa cum se poate observa și din fotografie are un model perforat, care îi oferă un design unic și atractiv. Ea poate fi folosită atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ținutele office, mai ales dacă avem o pereche de pantofi cu care să o asortăm.

Geanta se numără printre favoritele mele și datorită dimensiunii, ea fiind un model perfect pentru femeile care își doresc să aibă mai mult spațiu. În plus structura ei este una rigidă, aspect care este foarte important mai ales dacă ne dorim să păstrăm design-ul genții pentru o perioadă foarte lungă de timp. La fel ca multe genți de la Manier.ro și aceasta poate fi purtată atât pe umăr cât și în mână.

Geantă tip servietă din piele

Dacă m-ați urmărit știți deja că m-am îndrăgostit de această geanta tip servieta din piele. Este cea mai bună alegere dacă sunteți studenți sau dacă lucrați atât de acasă cât și de la birou. Transportul laptopului în ea este o adevărată relaxare și în plus geanta este foarte încăpătoare ceea ce înseamnă că vă oferă șansa de a adăuga și multe alte produse pe lângă laptop. De exemplu, în ea puteți lua și tableta sau caiete, în plus are buzunare și pentru acte sau pixuri, lucruri pe care eu le consider a fi indispensabile mai ales dacă sunteți studenți.

Această geantă este potrivită atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante, deși, dacă mă întrebați pe mine, sunt sigură că arată mult mai bine atunci când este asortată cu un costum sau o ținută office. Eu am folosit-o mai mult atunci când a trebuit să îmi iau laptopul cu mine la întâlniri, dar din octombrie sper să am ocazia de a o lua cu mine și la facultate. Culoare genții permite asortarea foarte ușoară la ținutele clasice, dar trebuie avut grijă la asortarea culorilor. La fel ca și geanta precedentă și aceasta poate fi luată atât în mână cât și pe umăr.

Geantă din piele albă cu flori mici

Așa cum vă spuneam și mai sus eu iubesc să îmi cumpăr posete de dama cu cu imprimeuri colorate tocmai pentru a le putea asorta cu o mai mare ușurință la ținute. Un astfel de exemplu este și geanta albă cu imprimeu din poza de mai sus. Aceasta este o geantă clasică, dar cu un model fantastic. Sincer îmi place pentru că atrage atenția într-un mod foarte subtil. În plus este una din gențile cu model floral care sunt plăcute pentru ochiul uman.

Așa cum spuneam deja o astfel de geantă poate fi asortată cu succes la ținute ce conțin mai multe culori. În plus merge foarte frumos și la ținutele office pentru că le oferă o pată de culoare simplă, dar simpatică. De asemenea, o astfel de geantă este foarte încăpătoare lucru care este foarte benefic pentru toate doamnele și domnișoarele care o consideră o alegere foarte bună.

Mai multe despre geanta tip servietă de la Manier.ro

De ce am ales o astfel de geantă? Pentru că în anii de facultate, cât am făcut fizic, mereu am simțit lipsa unei genți cu care să îmi pot transporta cu ușurință laptopul la facultate. Da, există ghiozdane, dar acestea mi se par greu de transportat, mai ales în autobuz, în plus nu pot să nu menționez faptul că de la ghiozdan în perioada verii îți transpiră spatele. Tocmai de aceea am decis ca atunci când am ocazia să îmi cumpăr o geantă pentru laptop.

Această decizie a fost foarte bună, deja am luat laptopul de mai multe ori cu mine în oraș și pot spune că se transportă mult mai ușor. În plus în funcție de cheful pe care îl ai sau de ținuta pe care vrei să o porți poți ține geanta pe umăr sau în mână. Nu trebuie să vă faceți griji că vă va freca breteaua de la geantă pentru că în partea de sus aceasta are un suport care îți protejează umărul de astfel de accidente.

Eu am asortat aproape de fiecare dată geanta la ținute casual pentru că nu sunt fana ținutelor elegante, mi se pare că ies prea mult în evidență. Sunt de părere că geanta și-a dovedit ajutorul de fiecare dată. Fie că am vrut o ținută închisă sau una deschisă geanta s-a potrivit de minune. Partea cea mai dificilă este transportul ei mai ales dacă aveți multe lucruri de luat cu voi, dar acest lucru se poate rezolva rapid prin achiziționarea unui laptop subțire și ușor. Chiar și eu mă gândesc deja să îmi iau unul mai mic pentru că cel actual este foarte greu.

Voi ce produse ați cumpăra de la Manier.ro?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.