Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

Comisarul îi spune că s-a sinucis sigur, dar Zeynep încearcă să îl convingă că nu este așa. Comisarul întreabă dacă îl văzuse pe Ozan. Se pare că Zeynep venise să îi povestească totul, dar fusese gonită de Ozan. Totuși pe comisar îl minte că nu l-a văzut deloc.

Emir vede totul și este gelos. Zehir ajunge la colegul de celulă căruia Ozan îi ceruse un telefon. Cum lui Ozan i se făcuse rău dintr-o data se gândește la otravă.

Kemal o întreabă pe Nihan dacă exista șansa ca Ozan să nu se sinucidă, ca el să fi vrut să evadeze. Nihan vrea să încheie subiectul pentru că inima ei încă suferă, aceasta încearcă să afle de ce vorbește Kemal așa. Kemal o întreabă dacă nu a primit cumva un apel de la Ozan, ea își aduce aminte cum prietena ei ștersese mesajele de pe telefon.

Nihan nu suportă criticile lui Kemal. Emir încearcă să dea de Nihan când Galip îi spune că ea este lângă Kemal în Ankara. El îi spune că a organizat totul și încearcă să îl facă să afle adevărul. Emir se pregătește să plece după ei și este tot mai nerăbdător, mai ales că avionul aterizase deja.

Se pare însă că Nihan s-a întors acasă și îi dă peste nas lui Galip. Leyla o anunțase de capcană și ea luase primul avion înapoi spre casă. Emir se ceartă cu tatăl său din cauza lui Nihan, Emir nu vrea să mai vadă nimic în afară de soția sa.

Nihan face imnastică cu Deniz. În același timp îi spune mamei sale cât de mult o iubește și că o înțelege acum. Zehir îl găsește pe bucătarul care gătise mâncarea în dimineața în care Ozan murise. Acesta spune că nu știe nimic, dar după ce pleacă de acolo își amintește cum pusese otravă în mâncare lui Ozan.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.