Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

 

Se pare că Kemal este anunțat că va merge în călătorie cu Galip, iar Nihan crede că Galip nu poate merge din cauza unor probleme și preferă să nu refuze oferta. Astfel Galip le întinde o capcană perfectă, acesta face tot posibilul ca Emir să se despartă de Nihan.

Emir îi spune comisarului că Kemal a început urmărirea cazului lui Ozan. Atunci comisarul este sunat de Zeynep, dar Emir se gândește că cea care a sunat este Zeynep, o sună înapoi și primește ton de ocupat. Emir ajunge acasă la Zeynep și pornește în urmărirea ei.

Nihan care fusese la baie descoperă că va merge în călătorie cu Kemal, încearcă să schimbe locurile, dar acest lucru nu este posibil. Când să se așeze pe scaun se împiedică de piciorul lui Kemal și cei doi ajung să se ciondănească.

Nihan vrea să coboare fix când robotul anunță pregătirea de decolare. Kemal o întreabă dacă îi este așa de frică de el, iar ea zice că nu. Leyla întreabă unde este Nihan și află că a plecat cu Kemal, ea cred că și Galip a plecat cu ei.

Stuwardesa vine să întrebe ce vor Kemal cere un ceai pentru el și o cafea pentru Nihan. Desigur Nihan și-a băgat căștile în urechi și nu aude când aceasta întreabă. Leyla își dă seama că Nihan este singură cu Kemal după ce întreabă când se va întoarce Galip. Atunci când să dea tava Nihan dă cu mâncare pe Kemal, desigur totul a fost plănuit de el, chiar el a lovit tava.

Nihan îi spune că nu mai există veche Nihan la fel cum nu mai există vechiul Kemal. Zeynep ajunge la întâlnirea cu comisarul. Se pare că Zeynep vrea să îi indice faptul că Ozan a fost omorât nu s-a sinucis.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.