Kara Sevda episodul 40 Rezumat!

Șeful misterios este însă Kemal. Se pare că kemal își deschisese o firmă de audit și îl făcuse pe Emir să muște momeala. Acum Emir nu poate face nimic fără Kemal, iar acesta i-a zis deja că nu dă doi bani pe frații săi. Kemal îi zice că o va lua pe Nihan pentru că vede teamă în ochii lui Emir. Tot Kemal îl face pe Emir să acționeze pentru a primi înregistrările.

Asu se duce la Trufan acasă, însă acesta nu deschide ci editează pozele cu Asu și Emir. Trufan ceruse un proiector pentru o surpriză specială. Zeynep se decide să meargă la ziua de naștere a lui Emir.

Emir ajunge acasă unde are parte de o surpriză, prieteni și rude strânse împreună de către Nihan. Nihan îi spune că îi acordă șansa dorită ca și cadou de aniversare. Galip încearcă să îl facă pe fiul său să înțeleagă pericolul reprezentat de Nihan, dar el nu vede.

Emir încearcă să afle ce este cu Asu, dar aceasta îl respinge. Asu se ia de Trufan și îi zice că Kemal nici măcar nu este acolo și că planul lui va da greș, tocmai atunci sosește Kemal. Nihan află că este parteneră cu Kemal.
Asu îi cere ajutorul lui Emir ca să nu se afle că e sora sa. Kemal urcă la etaj unde o găsește pe Deniz și îi zice că ar fi făcut orice dacă se dovedea că este fiica lui.
Nihan anunță reînnoirea căsătoriei cu Emir, tocmai atunci Kemal este sunat de Zehir care făcuse rost de înregistrări.

Episodul se termină într-un punct culminant, Kemal află că Ozan a fost ucis nu s-a spânzurat. În plus Zeynep, care aude discuția fratelui său își amintește că a fost la Ozan la spital în acea zi. Oare ea l-a ucis? Stați pe aproape astă-seară revenim cu episodul 41.

Episodul 40 Tradus în limba română:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.