Kara Sevda episodul 40 Rezumat!

Doua zile ne mai despart de următorul episod, deci eu zic să continuăm rezumatul:

Nihan îi cere lui Kemal să oprească mașina ca să coboare. Kemal este nevoit să îi spună că scrisoare scrisă de Ozan este la el acasă pentru a o convinge să nu coboare. Nihan este surprinsă că fratele ei a scris o scrisoare așa că își pune centura și pleacă cu Kemal.

Cum ajung în casă Nihan îi cere scrisoarea. Kemal o scoate din cartea în care o ținuse și i-o dă, însă nu înainte de a îi spune că nu se va bucura când o va citi. Ea zice că nu contează pentru că este scrisă de fratele ei.

Nihan nu își poate opri lacrimile la gândul că fratele ei avea de gând să îndure totul doar pentru a putea fi fericit alături de Zeynep. Kemal îi spune să vină cu el să se spele pe față, dar Nihan nu se gândește decât la cât rău i-au făcut fratelui ei. Nihan întreabă unde a găsit scrisoarea, iar Kemal îi zice că printre cărțile lui Zeynep. Ea vrea să plece, dar kemal îi spune să se liniștească mai întâi. Nihan întreabă de cât timp știa de scrisoare, kemal recunoaște că de câteva zile și că nu i-a spus pentru că oricum nu l-ar fi crezut.

Kemal încearcă să afle de unde știa Nihan de Zeynep și de Emir, dar ea îi spune că nu mai contează. Atât Kemal cât și Nihan zic că le pare rău. Kemal o întreabă cum a reușit să uite și dacă s-a vindecat, iar Nihan îi spune că este așa de ciudat că nu își poate da seama dacă visează sau Kemal chiar este lângă ea. Kemal îi spune că privirea lui este întunecată pentru că ea nu mai este în viața lui și că în inima lui este doar ea. Nihan îi ascultă bătăile inimii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.