Kara Sevda episodul 39 Rezumat!

PARTEA II:

=> Nihan vorbește cu Leyla și îi zice că îl va opri pe kemal, atunci Leyla zice că Emir se uită la ele și Nihan o invită la masă.

=> Emir o sună pe Zeynep să se întâlnească. Nihan vede cum servitoarea se înțelege cu fratele comisarului la fel cum se înțelegea ea cu Kemal. Nihan îi roagă să o ajute cu bagajele lui Deniz, iar ajutoarele se ceartă care dintre ei. Kemal se uită de departe la Nihan și Deniz.

=> Emir îi dă lui Zeynep un lănțișor. Zeynep zice că nu îl vrea, dar Emir tot îl pune la gâtul fetei. Polițistul îi vede la masă pe cei doi. Chiar înainte de a se săruta comisarul îl sună. Emir o întreabă din nou dacă Kemal a văzut-o pe Deniz și își dă seama că da. Emir îi spune că Kemal o va suna și să spună că nu.

=> Mama lui Kemal găsește scrisoarea pe care comisarul i-o dăduse lui Zeynep. Kemal sună la ușă și întrerupe totul. Aceasta îi spune de scrisoare, iar kemal face o poză cu ea.

=> Zeynep ajunge acasăși îl vede pe Kemal. Dupa ce vorbeste cu Zehir Kemal își dă seama de ce venise Nihan la el.

=> Fostul coleg a lui Kemal vorbește cu Emir, apoi este oprit de Leyla.

=> kemal vrea să o oprească pe Nihan înainte ca aceasta să intre în curte, dar ea intră. Mai apoi Nihan iese afară. kemal îi zice că pentru Deniz îi ceruse ajutorul, dar Nihan vorbește cu el în fața camerei de filmat. Nihan o sună pe Asu și îi zice să vină să vorbească la ea acasă despre kemal.

=> Kemal este pe malul mării și se întâlnește cu fetița aceea mică.

=> Leyla vine acasă la Nihan și îi aduce cadou un tablou. Tocmai atunci sosește Asu. Nihan rămâne cu Asu și îi zice că Deniz este fata lui kemal și săîl țină departe pe kemal de ea și de fată.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.