Experienta salvatoare cu Amanet Drisdor

Mai intai m-au sunat de la serviciu sa ma anunte ca salariul intarzie cu doua saptamani. M-am incruntat si am oftat dezarmata complet. Teancuri de facturi asteptau sa fie achitate, copilul avea nevoie de rechizite si de bani de transport la scoala, nu aveam bani nici de ulei si de cartofi.
Nu ma jenez sa vorbesc deschis, fiindca stiu ca fiecare a trecut cel putin o data in viata prin asta. Unii chiar trec mereu prin astfel de perioadde de criza. Telefonul suna si in ziua aceea nefasta imi aducea numai vesti rele si somatii. L-as fi aruncat bucuroasa undeva sa scap de el, dar in acelasi timp nu imi permiteam niste bani irositi, fiindca nimeni nu poate trai in societatea actuala fara mobil.
“Doua saptamani fara telefon inseamna liniste”, mi-am zis, cand am vazut pe internet anuntul:”Amanet Drisdor va da banii in 10 minute pe telefonul dumneavoastra!”
Bani in 10 minute, doua saptamani de liniste si mobilul de care nu ma puteam desparti in pastrare. Acesta era cea mai avantajoasa strategie din cate existau, fiindca un imprumut la banca insemna intocmirea unui dosar si timp de asteptare.
De la amanet telefoane Drisdor clientul pleaca pe loc cu banii pe care ii merita mobilul sau in buzunar. Nu exista dovada de promptitudine mai clara ca acesta!
Asa am scapat de toate problemele de natura financiara si le-am amanat cu succes datorita amanet telefoane Drisdor Nimeni nu a stiut ca am nevoie de bani, ca ma zbat in lipsuri si ca am recurs la acesta metoda de supravietuire. Nu-mi place sa fiu compatimita si nici sa ma imprumut la cunoscuti, fiindca uite, mai intarzie salariul si te faci de ras in fata celor carora le promiti ca le inapoiezi imprumutul intr-o anumita zi. La amanet dobanda zilnica este foarte mica, de 0,5 % pe zi si se lucreaza oficial, fara promisiuni neonorate si prietenii compromise.
Din evaluarile clientilor am inteles cat de seriosi sunt si ce imprumuturi avantajoase ofera.
Scriu pentru cei aflati in aceeasi situatie ca mine, care nu vad nicio iesire din impasul financiar in care se afla.
Raspunsul la intrebarea:”Cine iti da banii pe loc?” este Amanetonline.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.