De ce sa alegi un sistem pluvial Civeflor din otel

 

Dintre toate solutiile de drenaj a apei pluviale, sistemele de burlane si jgheaburi din otel sunt de departe cele mai eficiente. Dispunand de o lunga durabilitate, sistemele pluviale Civeflor va permit sa amortizati investitia atat in cazul cladirilor noi, cat si ale celor care beneficiaza de renovarea acoperisului. In plus, ele sunt ideale pentru diverse dimensiuni si conformatii de acoperisuri.

Oferta de jgheaburi si burlane pentru acoperisuri   propusa de firma noastra se distanteaza de alte produse asemanatoare disponibile pe piata, diferentiindu-se prin timpul scurt necesar instalarii, precum si printr-o calitate superioara. Va sfatuim sa alegeti o astfel de solutie de sistem de drenaj, deoarece este mai practica decat alte sisteme, cum sunt cele fabricate din tabla zincata, care necesitau intai sa fie cositorite.

Una dintre proprietatile cu care se lauda sistemul pluvial Civeflor consta in buna etanseitate, datorata garniturilor care previn aparitia scurgerilor, ele fiind prezente la imbinarile si capacele de jgheab. In plus, sistemul per ansamblu este intarit prin carlige de jgheab care confera rezistenta sporita si mai multa stabilitate.

In al doilea rand, sistemele de jgheaburi si burlane  pentru captarea apelor din ploi si zapada din oferta noastra sunt compatibile cu orice tip de invelitoare, fiind perfecte atat pentru acoperisuri din tigla metalica ori beton, tigla ceramica, sindrila, tabla cutata etc.

Pe langa aceasta, materialele sunt disponibile intr-o gama diversificata de culori RAL, permitandu-va sa beneficiate si de o estetica deosebita.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.