Cum să vă mențineți fața hidratată

Hidratarea pielii îți va menține fața sănătoasă și îi va oferi o strălucire frumoasă. Menținerea feței hidratate, deși realizabilă, nu este o sarcină de îndeplinit peste noapte. Pentru a vă hidrata fața, este posibil să fie nevoie să vă schimbați dieta și rutina zilnică de îngrijire a pielii . Dacă fața dvs. este deja deshidratată, este posibil să aveți nevoie de tratament suplimentar pentru a reintroduce umiditatea în piele și pentru a trata uscăciunea sau iritațiile.

Metoda unu din patru:

  1. Cumpărați o crema hidratantă pe bază de apă. Hidratantele pe bază de petrol îți pot usca pielea, în special în lunile reci de iarnă. Încercați un hidratant pe bază de apă, cu ingrediente naturale pentru a vă hrăni și a hidrata.
  2. Alegeți produse de îngrijire a pielii pe bază de aloe vera pentru a reduce iritațiile. Aloe poate ameliora iritația pielii și flăcarea cauzată de deshidratare. Folosind un produs pe bază de aloe, puteți îmbunătăți conținutul de apă al pielii dvs. și ameliorați roșeața sau mâncărimea. Încercați o mască de piele de aloe vera pentru a viza direct hidratarea pielii faciale.
  3. Folosiți un ulei de tratament pe fețele deshidratate. Dacă fața dvs. este deja prea uscata atunci apa, uleiurile de tratament, vă pot restabili umiditatea pielii. Aplicați câteva picături de ulei de tratament peste hidratant pentru a stimula cât mai mult hidratare. Uleiurile de tratare pe bază de măsline și jojoba sunt eficiente pentru tratarea pielii uscate.
  4. Căutați produse pentru îngrijirea feței care sunt făcute pentru tipul dvs de ten. Pielea uleioasă natural are nevoi diferite de hidratare decât pielea sensibilă, la fel ca și pielea tânără sau matură. Determinarea cauzei principale a pielii tale deshidratate te poate ajuta să găsești tratamentele potrivite. Consultați un dermatolog, care vă poate identifica tipul de piele și vă poate ajuta să găsiți produsele potrivite dacă nu știți care dintre produse vă cauzează probleme de piele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.