Cum sa obtii certificare iso 9001 rapid ca lumea sa fie sigura de calitatea produselor tale

Traim intr-o lume in care nevoia de produse si de servicii de calitate creste permanent. Putem obtine ceea ce dorim, mergand la magazin sau asezand cumparaturile in cosul virtual si finalizand comanda.

Datorita abundentei de marfuri pe piata, exigentele consumatorilor legate de marfuri cresc continuu. Oamenii scot banii din buzunar, dar au pretentia ca lucrurile pe care le cumpara sa merite.

Cum pot ei verifica insa inainte de achizitie aceasta calitate?

1. Prin recomandarile prietenilor. Amicii iti pot spune ca marca de cafea este foarte buna, ce cascaval au cumparat ei si  ce gust autentic are, fiindca despre cel contrafacut se vorbeste mereu, la ce hotel din regiunea X s-au cazat si conditiile au fost excelente. Dar vreau sa va spun ceva! Gusturile oamenilor nu se potrivesc intre ele. De pilda sora mea imi cumpara cafeaua Y, una dintre cele mai scumpe de pe piata romaneasca. Ea doreste sa ma faca fericita, dar cu toate ca nu pot sa ii spun adevarul si sa ii spulber entuziasmul, mie nu imi place aceasta cafea!

2. Din reclamele de la televizor. Nu toate sunt cinstite, iar preturile sunt piperate.

3. Certificarile iso care nu mint niciodata, fiindca nu se dau fara verificare. Produsele respective sunt supuse unor teste serioase, activitatea firmei este si ea analizata in toate compartimentele de la fabricarea propriu-zisa, pana la securitatea salariatilor si a informatiilor.

Acesta este motivul principal pentru care iti recomand sa te interesezi despre: cum sa obtii certificare iso 9001 rapid si ieftin, fiindca reprezinta o recomandare oficiala a calitatii.

Certificarile iso 9001 inlesnesc inscrierea la licitatii publice pentru aprovizionarea cantinelor scolare sau a spitalelor. Aceasta este o oportunitate demna de luat in serios. Un contract pe un an iti asigura o piata de desfacere sigura a produselor, fara sa fii nevoit sa lasi din pret, fiindca se vor respecta termenii contractuali.

Certificarile iso 9001 se pot obtine cu 50 % mai ieftin pana pe 31 iulie, 2019, la simpla vizita a doritorului pe site si la apasarea butonului virtual:„cere oferta”.

Sa obtii o certificare la jumatate de pret inseamna sa ai la indemana publicitate permanenta si autoritara, care sa iti asigure parteneri straini si interni renumiti si multi cumparatori.

Investitia are valabilitate perena, de aceea fa-o fara sa stai pe ganduri.

Dincolo de calitatea produselor, acesta certificare ajuta la realizarea unor economii semnificative, fiindca urmareste procesul productiv si vine cu solutii de economisire a materiilor prime.

Toate etapele productiei produsului respective sunt urmarite cu atentie, de la faza de proiectare, pana la finalizarea lui, asa certificarea are acoperire.

Ai certificarea iso despre care ti-am vorbit? Dovedesti lumii intregi ca:

-folosesti cele mai bune materii prime si cele mai eficiente procedee de fabricatie

-cultura calitatii este principiul care guverneaza la tine in firma/fabrica/societate sau institutie. Calitatea nu se refera strict numai la lucruri, ci si la atmosfera de lucru, la securitatea persoanelor si a datelor acestora.

Emitentii certificarilor sunt alaturi de solicitanti de la intocmirea dosarului, pana la implementarea culturii calitatii si obtinerea certificarii. In conditiile amintite, in care calitatea este verificata si practic, nu numai teoretic, m-as bucura ca pe viitor certificarile sa fie obligatorii si in acest mod oamenii sa fie siguri de calitatea produselor pe care le comanda si le consuma sau le folosesc.

Tot aceste documente valoroase demonstreaza si grija fata de mediu a detinatorilor, fiindca nu ne convine sa stim ca prin ceea ce consumam sau cumparam ne otravim aerul, apa si solul.

Site-ul oficial al emitentului national de certificari este bine structurat si functioneza la parametrii normali. Pagina se incarca in cateva secunde, informatiile sunt clare, designul ei atractiv.

Mai greu ii este solicitantului sa aleaga certificarile necesare si potrivite domeniului de activitate, dar pentru asta se ofera consultanta gratuita.

In concluzie, cere acum explicatii despre certificari, daca nu te descurci singur si nu intarzia sa le soliciti, sa profiti de reducerea de 50%!

Certificarea valoreaza de doua ori mai mult decat recomandarea prietenilor sau reclamele televizate, fiindca este oficiala si recunoscuta pe plan intern si international.

Ma bucur ca si tara noastra intra in randul statelor dezvoltate ale lumii si ca pune pret pe certificarile iso eliberate in modul cel mai exigent cu putinta. Da, obtii certificarea repede, dar dupa indeplinirea criterilor de calitate care sunt confirmate de catre ea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.