Creează ținute cu ii romanesti și rochii brodate

Dragele mele iubitoare de fashion, bine ați revenit pe blogul meu! Știu cât de mult iubiți articolele de fashion și tocmai de aceea am decis să vă prezint câteva modalități în care putem asorta iile românești la ținutele noastre. Ia se numără printre cele mai vechi piese vestimentare specifice României și a reușit să fascineze numeroși designeri. Dacă în trecut credeam că mai putem găsi ii romanesti, doar în lăzile de zestre păstrate de bunicile noastre, acum mi-am schimbat părerea. Luna aceasta am avut ocazia de a îi cunoaște pe cei de la Anilu.ro. Atât iile din pozele de mai sus, cât și cele pe care le veți vedea în acest articol sunt realizate de ei. 

La Anilu avem ocazia de a găsi cele mai frumoase ii romanesti realizate manual. Această firmă, de la noi din țară, încearcă să readucă și reproducă cele mai spectaculoase modele de ii. De asemenea tot de la ei vom putea achiziționa și rochii brodate. Rochiile, la fel ca iile, sunt realizate manual. Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc hainele handmade, pur și simplu le iubesc pentru că știu cu câtă răbdare și atenție sunt realizate. 

Ce piese vestimentare pot fi combinate cu ii romanesti?

Acum depinde ce fel de ținută vrem să creăm. Iile se numără printre piesele vestimentare care ajută la crearea unor ținute elegante, ținute de plajă, ținute casual sau chiar ținute office. Legat de anotimp nu trebuie să ne facem griji, acum cei de la Anilu.ro ne oferă atât ii cu mânecă lungă, cât și ii romanesti cu mânecă scurtă. Mai jos vă prezint câteva idei de ținute, desigur voi puteți să le schimbați în funcție de stilul personal.

Ținute pentru anotimpul cald

Pentru perioada caldă puteți cu ușurință apela la ținute realizate cu ii romanesti și fustițe sau pantaloni scurți. Vă recomand să optați pentru ținute deschise la culoare, mai exact pentru ii cu modele cât mai colorate și diversificate. De asemenea acum este cel mai bun moment ca să creați ținute smart casual. Ce aveți nevoie pentru a face asta? Simplu de o ie românească și de o fustă. Dacă vă doriți ca ia să iese în evidență, vă recomand să optați pentru o fustă cu o nuanță cât mai apropiată de cea a modelelor de pe ie.

Ținute pentru anotimpul rece

Foarte multe persoane recomandă ca și iarna să optăm pentru combinația ie românească- fustă și în loc de pantofi să accesorizăm cu o pereche de cizme lungi. Cu toate acestea eu vă propun o altă ținută: mai exact vă invit să optați pentru o ie cu mânecă lungă și o pereche de jeans închiși la culoare. Nu uitați și de accesorii pentru ca ținuta să fie completă. 

Ii romanesti sau rochii brodate?

Sincer eu vă recomand să le aveți pe amândouă în vedere, pentru că mai sus v-am vorbit despre ii romanesti acum vreau să discutăm despre rochii brodate. Rochiile brodate se numără printre cele mai frumoase piese vestimentare pe care le putem adăuga în garderoba noastră. Modelele sunt dintre cele mai numeroase și tocmai de aceea avem ocazia de a crea nenumărate ținute. În funcție de dorințele noastre putem alege rochii cu puține modele sau rochii cu modele complexe. 

De asemenea trebuie să avem în vedere și culorile care au fost folosite pentru crearea acestor rochițe. În funcție de culori vom putea alege mai apoi atât pantofii cât și gențile care vor completa ținutele. Pe Anilu.ro aveți ocazia de a găsi atât rochii brodate lungi, cât și rochii brodate scurte. Eu una m-aș opri asupra celor scurte, pentru că îmi plac mai mult modelele lor. Trebuie să vă precizez că acum aveți ocazia de a cumpăra de la ei și rochii cu mânecă lungă, acestea fiind numai bune pentru perioada răcoroasă.

De ce să cumpărăm ii românești și rochii brodate de la Anilu.ro?

Pentru că se apropie 1 și 8 martie, iar iile românești se numără printre cele mai frumoase cadouri pe care le putem face. Zeci de modele se află în acest moment pe stoc, asta înseamnă că în scurt timp pot ajunge la noi. Tot de pe Anilu.ro putem cumpăra rochii brodate la prețuri reduse în această perioadă. 

Dacă nu sunteți siguri ce mărime i s-ar potrivi persoanei iubite eu vă recomand să accesați alături de ea site-ul. În acest fel veți putea afla ce modele îi plac, dar și dacă are nevoie de o ie pe comandă. Cei de la Anilu oferă posibilitatea realizării iilor exact după dimensiunile celei care o va purta. 

Acestea sunt câteva din motivele pentru care eu voi alege Anilu, desigur că mai există și altele, dar vă las pe voi să le descoperiți. Alegeți să adăugați în garderoba voastră cele mai frumoase și autentice ii romanesti

Ce părere aveți despre adăugarea iilor la ținutele voastre?

17 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.