Cativa pasi simpli pentru a deveni un model videochat de succes!

Printre temele cele mai des refuzate de către bloggeri se numără videochatul. De ce? Un răspuns sigur nu îl am, dar pot presupune că totul se rezumă la faptul că videochatul a fost mult timp asociat cu prostituția. Anul acesta am scris de foarte multe ori despre acest subiect pe un alt blog de al meu și pot spune că m-am familiarizat cu domeniul.

De ce am ales să scriu despre videochat? Pentru că am descoperit faptul că videochatul este o meserie ca oricare alta, desigur îți trebuie multă putere de caracter pentru a începe să lucrezi ca model videochat.  De cele mai multe ori nu îți va fi greu să lucrezi ca și model, ci te vei lovi de vorbele persoanelor care nu au nici cea mai mică idee ce presupune această meserie.

Pentru a deveni model videochat nu  trebuie să fi absolvit 1000 de facultăți, ci  trebuie să arăți bine, să ai un bagaj de cunoștințe foarte mare și să cunoști o limbă străină. Videochatul este una dintre meseriile care presupun o îmbunătățire continuă, nu poți să vorbești cu o persoană de fiecare dată despre același subiect pentru că în final se va plictisi și nu te va mai căuta.

Ce îți trebuie pentru a deveni un model videochat de succes?

  1. Să ai între 18 si 35 de ani, trebuie să fi majoră pentru a putea practica această meserie în legalitate.
  2. Un studio videochat legal. Fără un  studio îți va fi foarte greu să avansezi în această meserie, nu este așa de ușor să practici videochat direct de la tine de acasă, iar dacă nu este unul legal poți avea surpriza să nu fi plătită.
  3. Așa cum am mai spus și mai sus trebuie să știi o limbă străină, de preferat este să știi engleza de nivel mediu sau începător, la unele studio-uri cunoașterea limbii fraceze reprezintă un avantaj.
  4. Trebuie să îți placă să discuți cu alte persoane, să poți purta discuții libere.
  5. Pentru a putea avansa trebuie să ai ambiție ți să nu ții cont de cei din jur.

Alături de cine poți câștiga bani din videochat, dar și ce beneficii poți avea?

Așa cum am mai spus și mai sus atunci când decizi să devii model de videochat trebuie să ai în vedere să lucrezi cu un studio de renume. Un astfel de studio este LIVESTUDIO, cu o experiență de peste 11 ani în domeniul videochatului ei reprezintă o alegere foarte bună pentru tinere.

Printre beneficiile pe care le oferă acest studio se numără și:

  • Legalitate și corectitudine, încă de când ai ales să lucrezi cu ei vei semna un contract. Asta îți va asigura un loc de muncă legal, dar și faptul că vei primi banii la timp. Comisioanele sunt reale și corecte, deci nu trebuie să îți faci griji în această privință.
  • Vei beneficia de ședințe foto și video gratuite, un model videochat va avea nevoie de poze profesioniste pentru a putea atrage clienți.
  • Nu trebuie să îți faci griji de prezența bărbaților, tot personalul studio-ului este compus exclusiv din femei.
  • Timp de 24/7 vei avea parte de suport tehnic și de traineri, astfel vei putea fi sigură că la orice oră îți vei putea îndeplini atribuțiunile rapid și simplu.

Acestea sunt doar câteva dintre principalele motive pentru care atunci când decizi să devii model videochat trebuie să apelezi la un studio cu vechime în acest domeniu. Desigur mai sunt multe altele, dar te las pe tine să le descoperi. Nu uita un simplu mesaj pe facebook sau un apel te aduc mai aproape de job-ul mult visat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.