Cum să realizăm cumpărături cât mai eficient și economic

Tentația cumpărăturilor este, de cele mai multe ori, direct proporțională cu nevoia de bază de a ne aproviziona, însă pentru a ne putea satisface dorințele pe toate planurile, este important să învățăm cum să facem cumpărături într-un mod cât mai eficient și, totodată, economic. Și cum cumpărăturile pot însemna adesea o activitate consumatoare de energie și timp, venim în ajutorul dvs. cu doar câteva sfaturi practice pentru a îmbunătăți experiențele la cumpărături, fără a face prea multe compromisuri sau a intra în bugetele de economii.

Întocmiți o listă de cumpărături

Poate cel mai simplu sfat pe care îl puteți primi pentru a vă transforma experiența cumpărăturilor, mai ales cele alimentare, în ceva mai avantajoas este este reprezentat de întocmirea unei liste. Știind exact produsele după care ați venit la shopping, veți putea reduce din timpul pierdut printre rafturile marilor magazine, precum și avea o ideea mai bună de ansamblu asupra bugetului cheltuit. O idee care vă poate maximiza experiența economică la cumpărături este și urmărirea constantă a cataloagelor promoționale propuse de magazinele dvs. preferate pe portalul Tipli. Astfel, după ce aveți lista de cumpărături în față, puteți navinga atât în format electronic, cât și fizic fiecare material promoțional actualizat lună de lună cu cele mai bune oferte, pentru a vă găsi alimente, și nu numai, la prețuri accesibile, dar și inspirație în ceea ce privește dieta dvs., amenajările interioare ale camerelor de acasă și multe altele. Portalul Tipli vă stă la dispoziție în orice moment al zilei cu o sumedenie de oferte speciale și cu posibilitatea de a compara prețurile articolelor dorite de la sute de magazine.

Profitați de perioadele promoționale

Dacă sunteți pasionată de shopping, indiferent dacă acesta curpinde articole vestimentare, de încălțat, mobilă și decorațiuni sau chiar produse de îngrijire personală, recomandarea noastră este să profitați de perioadele reduceri ale magaiznelor, pentru a nu realiza gărui în bugetul de economii. În acest fel, atunci când mergeți la vânat noile apariții ale momentului sau dacă alegeți să vă faceți cumpărăturile online, țineți cont de perioada calendaristică a reducerilor lunare și de colțurile cu promoții. Marile magazine online, precum Footshop România, pun la dispoziția clienților săi perioade de Footshop promo, care inlcud o categorie variată de produse. La fel, în cadrul site-ului, puteți vizita secțiunea de reduceri Footshop, unde cele mai îndrăgite produse ale lor se întălnesc la prețuri foarte avantajoase. Iar pentru face shopping și mai inteligent, dacă alegeți să vă abonați la newsletter-ul cu oferte al companiei Footshop, primiți automat un cod de reducere Footshop ce poate fi utilizat la orice nouă achiziție,  timp de un an de zile. Sau, la fel de bine, puteți urmări reducerile fiecărui final de sezon și colecție, pentru a fi constant la curent cu ultimile tendințe actuale.

Apelați la cupoane și discount-uri de fidelitate

Un ultim pas pentru cumpărături eficiente este reprezentat de programele de fidelitate oferite către clienți de aproape toate magazinele sau site-urile specializate. Poate nu mulți dintre noi cunoaștem faptul că marile magazine dispun de aplicații, card de cumpărături de fidelitate sau cupoane prin care își răsplătesc fiecare client cu promoții speciale și super discount-uri. Printre acestea, platforma online Tazz, care cuprinde de altfel o diversitatea de oferte de la sute de magazine disponibile pe piața românească, vă vine în ajutor cu perioade de reduceri Tazz multiple de-a lungul unei zile. Astfel, orice comandă Tazz plasată prin intermediul aplicației, indiferent dacă faceți cumpărături alimentare, medicamentoase sau fashion, vă este recompensată cu un cupon Tazz pentru viitoarele achziții. Realizându-vă cumpărăturile în această modalitate, veți putea economisi atât timp prețios, cât și bani, doar apelând la un voucher Tazz electronic. Așadar, fiți mereu cu ochii pe programele de fidelitate oferite de magazinele dvs. favorite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.