Aparat de alungat soareci

Bine v-am regasit. Saptamana trecuta am decis sa merg la tara cu mama si sora. Timpul ne-a permis ca dupa o lunga perioada de timp sa ajungem si pe acolo. Pentru mine erau deja 7 ani de cand nu mai intrasem in acea casa, aveam in minte doar cateva imagini ale copilariei mele si imaginile inmormantarii bunicului. Dupa 7 ani incercam sa regasesc acea casa, incercam sa recasesc caldura cu care ne intampina de fiecare data. „Dada” noastra era tot acolo, anii parca nu trecusera peste ea. Totusi timpul isi lasase amprenta asupra casei, se vedea ca matusa mamei nu se putuse ocupa de toata casa. In prima zi am facut curat in camera in care urma sa dormim, era aceeasi camera pe care o foloseam si cand eram mici. In timpul curateniei am dat si peste un micut soricel care m-a facut sa tip. Grausorul pus de „Dada” nu isi facuse efectul pentru ca dupa ce un soarece manca din el restul nu se mai apropiau. Atunci m-am gandit sa caut un aparat de alungat soareci, dar mai apoi m-am gandit ca este doar un soricel si ca o pisica ma va scapa mai repede de el.

Sa va mai spun cat timp am pierdut in cautarea unei pisici? Mai bine nu, pentru ca ar iesi un articol mult prea mare. In fine am adus pisica si am pus-o in camera in care vazusem ultima oara soricelul, draguta de ea s-a pus in pat si nu s-a miscat de acolo. Am decis sa o las acolo si sa continuam camera intr-o alta camera, mama ne povestea mereu de ea pentru ca acolo tinea strabunica cele mai frumoase covoare si zestrea ei. Nu pot sa va spun cum arata acea camera cand am intrat in ea, tin minte doar ca am vazut gaurile facute de soareci si apoi ne-am dat seama ca dintr-un colt al camerei se auzea foarte mult zgomot. Cred ca erau cel putin 20 de soareci care incercau sa intre printr-o gaura in perete. Am fugit si am luat pisica si am dus-o langa ei, dar ea nu avea nici cea mai mica treaba cu ei.

Pentru ca am vazut ca asa nu se rezolva problema si chiar nu puteam locui cu soarecii in casa am decis sa revin la prima idee si sa caut un aparat de alungat soareci foarte bun. Pentru ca mai lucrasem si inainte cu site-ul fara-daunatori.ro si fusesem multumita la ei am apelat si acum. Stiind ca sunt multi soareci am luat cate un aparat de alungat soareci pentru fiecare camera. La scurt timp ne-a sosit si pachetul si am inceput sa punem in functiune aparatele. Pot sa va spun ca am vazut prin curte fugind vreo 10 soareci, deci aparatul a fost foarte bun.

De cand am instalat aparatele nu am mai vazut nici macar un soarece si pot sa va spun ca ma simt mult mai linistita. Acest aparate imi plac in primul rand pentru ca nu omoara, mie imi pare rau chiar si pentru cea mai mica vietate, ci din contra alunga daunatorii. Voi ce produse ati folosit impotriva soarecilor?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.