Anne Dizisi episodul 1 Rezumat!

Fetița taie pâinea, mai bagă câteva guri și în gură. Mai apoi taie roșiile și brânza și îi pregătește tatălui masa. Folosindu-se de un scaun ea face și ceai. Când să îl ducă însă acesta îi cade din mână și se varsă pe jos. Tatăl vitreg este foarte supărat și o pune să șteargă pe jos, o prinde de păr și o pune jos. O pune pe fetiță să pupe pâinea. Melek strânge toate resturile, iar apoi este pusă de tatăl său să se dea cu rujul mamei.
Atunci mama lui Melek sosește acasă, ea și cu iubitul ei pleacă de acasă și discută despre muncă. Ei vorbesc despre cineva care va dispărea până dimineața. Ne este arătată o poză cu sacii de gunoi.
Zeynep vede din nou jurnalul lui Melek și se gândește să îl dea înapoi așa că se duce la fetiță acasă. Ea nu apucă să urce pentru că este alarmată de zgomote venite din sacii de gunoi. Acolo ea o găsește pe Melek. Profesoara o aduce acasă la ea și nu mai răspunde la apelurile primite.
Zeynep o întreabă pe Melek dacă vrea ceva, dacă vrea să iese afară, să meargă în parc. Melek vrea să fie dusă la moschee. Tot ea o întreabă pe Melek de ce vrea să meargă la acea moschee, iar fetiță îi dă un anunț dintr-un ziar. Fetița este obosită așa că adoarme, Zeynep plânge. Peste noapte Melek rămâne la Zeynep acasă și împreună pregătesc un plan pentru a doua zi. Se pare că zeynep are de gând să scape fetița de acest chin.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.