Anne Dizisi episodul 1 Rezumat!

Zeynep mănâncă singură în oraș când Melek apare la geam. Fetița intră în restaurant și se așează la masă. Melek cere și ea ceva de mâncare, dar din păcate fetița are prea puțini bani ca să poată plăti. Fetița încearcă să o imite pe Zeynep care stă mereu supărată.
Melek întreabă dacă nu o iubește, iar Zeynep zice că ea nu iubește copii în general. Fetița întreabă de ce lucrează atunci cu ei, iar profesoara îi zice că a fost nevoită. Melek îi arată jurnalul său în care adună doar lucrurile frumoase. Zeynep o întreabă ce făcea la moschee, iar când fetița desenează pe geam Zeynep vede urmele de lovituri.
Fetița pleacă singură către casă, chiar dacă Zeynep se oferă să o ducă. Când ajunge acasă fetița observă lipsa ursulețului, ea intră încet în casă și se pune la somn. Zeynep întreabă de ce Melek nu mănâncă, iar fetița zice că este sătulă, iar apoi își cere scuze și cere să meargă la baie.
Profesoara trimite o fetiță să o caute pe Melek și află că aceasta leșinase în baie, alertată fuge acolo și o găsește inconștientă. Doctora îi zice că s-ar putea să fie din cauza nemâncării și îi zice lui Zeynep să aibă grijă de fetiță cât ea o sună pe mamă.
Melek îi zice că își iubește mama. Zeynep îi spune că mama sa va veni și o va lua acasă, dar Melek zice că nu vrea acasă. Mama lui Melek vrea să cumpere de mâncare, dar tatăl vitreg îi ia aproape toți banii. Doctora o întreabă pe mamă dacă va duce copila la spital, dar ea spune că știe să își crească copilul. Zeynep vede cum Melek pleacă acasă cu mama sa.
Zeynep duce niște poze la un ziar, de unde așteaptă un loc de muncă.
 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.