Vrei sa ai parte de servicii foto video profesionale? Apeleaza la George Sandu!

Nunta este un moment special in viata mirilor, de aceea toti cauta sa apeleze la serviciile unui fotograf profesionist, care sa le asigure un pachet foto video nunta de inalta calitate – fotografii ce vor surprinde tot sirul de evenimente din cea mai speciala zi din viata lor. Nu trebuie sa lasati alegerea unui fotograf de nunta pe ultima suta de metri, deoarece fotograful are, de regula, o agenda foarte incarcata, serviciile sale rezervandu-se chiar si cu luni bune, inainte de eveniment. Eu il recomand pe George Sandu – fotograf cu experienta si pasiune pentru ce face.
Este de ajuns sa ii descoperi portofoliul online, ca sa il descoperi pe George Sandu asa cum este el. Fotografiile realizate de acesta sunt foarte expresive, sugestive si capteaza esenta momentelor. Pasiunea este cuvantul de baza, care descrie fotografiile de nunta pe care le realizeaza George. El isi doreste sa realizeze povesta nuntii voastre in imagini, astfel incat sa vi se potriveasca perfect. Face acest lucru folosindu-se de cadre diverse, culori cat mai naturale si aparate profesioniste.
Nu este usor sa fii fotograf, contrar aparentelor. De cele mai multe ori echipamentul este destul de greu de purtat si cu toate astea trebubie purtat de fotograf, pe tot parcursul zilei. Uneori nici conditiile meteo nu sunt cele mai bune, dar acesta trebuie sa se adapteze fara sa ezite. In plus, munca unui fotograf, care isi iubeste meseria, nu se termina niciodata si clar nu se incheie o data cu nunta in sine. O fotografie reusita poate sa ascunda in spate mii de cadre surprinse, ore petrecute incercand sa prinzi lumina perfecta si asa mai departe.
George Sandu a reusit, totusi, sa imbine orele de munca, timpul alocat pasiunii sale si toate celelalte elemente, astfel incat sa ajunga omul si profesionistul care este astazi. De aceea eu il recomand cu toata caldura, deoarece are o alura care ii cucereste pe oameni instant. Stie sa comunice deschis cu oamenii, astfel incat sa transpuna viziunea lor in viziunea lui, pentru a creea in final fotografiile de nunta dorite. Vrei sa il cunosti personal pe George? Atunci nu mai sta pe ganduri si apeleaza la serviciile sale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.