Videoproiector led si camere video auto!

Bine v-am regăsit, dragii mei. Astăzi este momentul cel mai potrivit ca să vă povestesc o pățanie pe care am auzit-o zilele trecute. Unul dintre unchii mei se ocupă cu aducerea aparatelor la ședințele firmei, mai exact el trebuie să se asigur că videoproiectorul, tabla și multe alte lucruri sunt la locația ședinței, a ățit ceva de necrezut. Zilele trecute însă cineva i-a spart mașina și mult iubitul videoproiector led a fost furat. Degeaba a mers la poliție nici ei nu erau magicieni să îl găsească atât de repede.

VideoProiector LED Techstar BT300 White cu conexiune HDMI USB si SD

Așa că unchiul meu a apelat la mine, știa că eu mai cunosc site-uri și îl pot ajuta. Noroc că doar ce îi vizitasem pe cei de la techstar.ro și chiar văzusem niște produse interesante. Am început prin a căuta un videoproiector led pentru firmă. Unchiul meu chiar a avut de unde alege, pentru că site-ul este o adevărată ”mină” de produse. A ales chiar un model mai bun decât precedentul, desigur banii i-a împărțit la jumătate cu firma.

Ce altceva i-am mai propus să cumpere?

După aceea l-am obligat, dacă se poate spune așa, să viziteze și categoria de camere video auto. Pur și simplu nu își mai putea permite o altă vizită a hoților. Aceste camere sunt perfecte pentru că înregistrează tot ce se întâmplă atunci când lăsați mașina undeva. Desigur dacă doriți puteți înregistra și în timp ce conduceți.

Eu sunt de părere că aceste camere nu trebuie să lipsească din mașina nimănui pentru că nu se știe când ne pot fi de ajutor. El nu au doar rolul de a preveni și de a aduce dovezi în cazul unui furt ci și de a filma tot ce se întâmplă în jurul mașinii. O astfel de cameră poate surprinde un alt jaf sau chiar un accident.

Camera Video Auto Novatek T360 Super Slim 9mm FHD

Consider că site-ul techstar.ro este un site pe care fiecare dintre noi trebuie să îl aibă în vedere atunci când are nevoie de un produs electric. Intrați pe site pentru a putea vedea și alte produse!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.