Vara asta se poartă lenjeria sexy!

Salutare dragele mele și bine ați revenit pe blogul meu! Pentru că vara este cel mai bun moment pentru a îmbrăca ținute sexy m-am gândit să povestim puțin despre cum putem alege cele mai drăguțe modele de lenjerie. Acestea sunt perfecte pentru a atrage atenția prietenilor, dar și pentru a aduce un pic de plăcere în dormitor. Acum totul depinde și de cum vă simți voi bine. Există multe persoane care preferă să folosească lenjeria sexy doar în dormitor, iar altele preferă să o adauge și la ținutele de zi cu zi. Eu vă voi prezenta ambele variante.

Seri romantice în doi!

Tot mai des aud propoziții precum „Între noi s-a instalat deja obijnuința.”, „Parcă nu mă mai vede la fel de frumoasă ca înainte.”, „Serile noastre se rezumă doar la somn.”. Ei bine unul din motivele cele mai dese pentru care apar aceste probleme este lipsa noului. Așa cum probabil deja știți o relație are nevoie și de „mici scâtei” pentru ca focul să nu se stingă.

Dacă și voi credeți că focul este aproape stins atunci este cel mai bun moment pentru a îl reaprinde. Acest lucru nu este greu de făcut, o lenjerie sexy vă poate scăpa super-rapid de această problemă și în plus nu costă mult. De exemplu puteți accesa link-ul https://www.clessidra.ro/44-lenjerie-sexy și să alegeți de acolo modelele care vă plac cel mai mult.

După ce ați primit lenjeria sexy veți putea organiza o seară magică la lumina lumânării. În felul acesta vă veți putea bucura de o seară de neuitat. În plus după ce ați organizat această seară veți avea ocazia de a face asta mult mai des. Eu vă recomand să achiziționați mai multe seturi și astfel să le puteți schimba în funcție de dorințele voastre, dar și ale partenerului. Există mai multe modele și culori deci cu siguranță veți avea de unde alege.

Ținute sexy pentru zile călduroase!

Vara a sosit și o dată cu ea au început să apară pe stradă și celebrele ținute sexy. Eu vă voi povesti astăzi doar despre ținutele sexy care pot fi realizate cu ajutorul ținutei intime. Dacă sunteți o persoană care adoră provocările atunci cea mai bună soluție este să apelați la bluze transparente. În felul acesta veți putea ascoate în evidență modelul sexy al sutienului și astfel atrage atenția prietenilor.

Ca și în primul caz cei de la Clessidra vă pun la dispoziție numeroase modele de lenjerie sexy. Tot ce aveți de făcut este să vă gândiți ce modele vă scot mai bine în evidență corpul și pot transforma ținuta în una spectaculoasă. Desigur puteți opta pentru scoaterea în evidență a lenjeriei cu ajutorul unei rochițe de plajă sau din contră puteți să o adăugați la o rochiță de gală mai decoltată.

Unele modele de lenjerie sexy au și dantelă ceea ce oferă un plus de eleganță. Cel puțin mie îmi plac foarte mult modelele care au și o parte realizată din dantelă. Acestea pot fi folosite în special pentru a scoate în evidență ținutele mai speciale și pentru cucerirea celor din jur.

Ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.