Va prezint cel mai aprovizionat magazin de rafturi metalice din tara!

E frustrant sa intri intr-un depozit si sa vezi rafturi metalice stralucitoare si curate asezate ordonat, iar in depozitul tau sa se rupa pe rand rafturile din lemn. Sa inlocuiesti pe unul si la doua zile sa pice altul. Sa fie un trafic permanent de mesteri si numai scule aruncate de colo colo si sistemul sa continue sa se prabuseasca…

In aceste conditii, ai da totul sa gasesti magazin cu rafturi metalice second hand care te scoate din incurcatura, desi in cazul in care dai de el, incep alte ingrijorari:

  1. Masuratorile sa fie corecte si sistemul de rafturi sa fie proiectat de o mana priceputa. Nu este atat de usor sa masori. Stau si acum cu o cada de colt in magazie, fiindca instalatorul era ametit de bautura, cand a luat masura. Cada este de doua ori mai mare decat baia. La fel se poate intampla si cu rafturile si atunci cel care le comanda pierde de mai multe ori, fiindca acestea necesita ajustare (daca sunt mai mari), sa fie montate. Mai grav este ca rafturile sa fie foarte mici fata de spatiul de depozitare si de nevoile persoanei care le comanda.
  2. Sa se gaseasca un expert care sa le monteze corect. Bine ar fi ca acesta sa poata fi chemat si in cazul in care se defecteaza ceva la sistem, adica sa se poata ocupa cumva si de intretinerea rafturilor.
  3. Cu ce masina se vor aduce rafturile la adresa indicata? Evident ca trebuie sa fie neaparat un camion, fiind lungi si destul de grele.
  4. Sa nu fie scumpe, furnizorul gandindu-se ca avand durata de viata asa de mare si pretul sa fie pe masura.

Am vesti de senzatie pentru tine, intreprinzatorule, care ai nevoie de rafturi metalice ieftine, bune si rezistente! Magazinul de rafturi second-hand exista si esti la un click distanta de el. Pe site-ul magazinului gasesti informatii complete si poti contacta agentii de vanzari sa primesti consiliere.

Toate serviciile oferite de acest magazin de rafturi metalice iti spulbera indoielile, fiindca poti solicita masurarea spatiului, proiectarea si montajul rafturilor, dupa ce sunt aduse la domiciliu.

Tot profesionistii de aici asigura mentenanta si reparatii, in cazul in care aceste lucrari se impun.

Rafturile metalice second-hand nu sunt deloc scumpe, iar in cazul in care nu sunt multi bani pentru punerea la punct a depozitului, Storeexpert.ro are solutii:

-inchirierea lor

-rafturi in leasing.

Exista posibilitatea punerii la punct a unor depozite uriase cu ajutorul rafturilor metalice printre care se pot deplasa motostivuitoarele. Este posibil ca pe o anumita parte sa se depoziteze marfa, iar pe cealalta sa fie luata si dusa catre camioanele care o vor duce la magazinele din tara sau la partenerii din strainatate.

Noi, romanii, suntem norocosi sa avem in tara un astfel de furnizor de rafturi rezistente care prezinta stabilitate si in caz de cutremure.

Aceste spatii de depozitare sunt utile si in gospodariile particulare si utilizarea extinsa a lor demonstreaza un comportament prietenos fata de mediu. Nu se mai taie copaci falnici pentru rafturile din lemn care necesitau inlocuire frecventa fiindca putrezeau, erau mancate de carii sau se innegreau de umezeala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.