Un service de apreciat!

Hey, bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre mătușa mea. De foarte mulți ani trăiește la țară singură, atunci când a murit bunicul meu ne-a dat pe toți la o parte și a decis să locuiască singură. Până anul trecut nu ne-a căutat deloc, dar apoi boala și bătrânețea a făcut-o să ne caute și am decis să o căutăm. O dată cu trecerea anilor a reușit să facă o adevărată colecție de haine, știți și voi cum este când stai la țară și ai o pensie mai mare, nu prea ai ce face cu banii. Așa că ea ori de câte ori vedea o haină frumoasă o cumpăra. Bine nu asta era problema ci faptul că atunci când i s-a stricat mașina de spălat nu a apelat la  https://reparatiimasinidespalat-bucuresti.ro ci din contră a zis să rezolve de una singură.

La început lucrurile erau ușoare pentru că doar și pe timpul lui Ceaușescu spălase la mână, dar mai apoi a venit boala și numărul hainelor nespălate a crescut considerabil.  A reușit să combine haine spălate cu nespălate și astfel în scurt timp nu mai știa pe care să le spele primele. Atunci când am ajuns noi la ea, ne-a zis că voia să strângă bani pentru o mașină nouă, dar eu i-am propus să apeleze la service.

I-am contactat pe băieți și într-un timp foarte scurt erau la noi acasă. Ei s-au ocupat de mașina de spălat și atunci când au plecat aceasta funcționa foarte bine. Trebuie să vă mărturisesc că mereu s-au purtat frumos cu noi și nu au plecat până nu au fost siguri că suntem foarte mulțumite de ei. Acum hainele mătușii mele sunt toate spălate și i-am lăsat și numărul service-ului. Sunt împăcată pentru că știu că dacă va avea iar probleme cu mașina de spălat cei de la https://reparatiimasinidespalat-bucuresti.ro/service-masini-de-spalat/ o vor ajuta.

Mașina de spălat este un electrocasnic foarte prețios pentru om, ea reușește să ne scape de una dintre cele mai problematice munci: spălatul hainelor. Indiferent de anotimp aceasta ne este alături și dacă o folosim așa cum trebuie o putem avea lângă noi ani de zile. Stricarea ei nu este tocmai o problemă, mai ales dacă decidem să apelăm la service-ul de mai sus. Din contră vom avea parte de servicii de o foarte bună calitate la prețuri foarte accesibile. Voi cum procedați atunci când se strică mașina de spălat?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.