Un service de apreciat!

Hey, bine v-am regăsit! Astăzi vreau să vorbim despre mătușa mea. De foarte mulți ani trăiește la țară singură, atunci când a murit bunicul meu ne-a dat pe toți la o parte și a decis să locuiască singură. Până anul trecut nu ne-a căutat deloc, dar apoi boala și bătrânețea a făcut-o să ne caute și am decis să o căutăm. O dată cu trecerea anilor a reușit să facă o adevărată colecție de haine, știți și voi cum este când stai la țară și ai o pensie mai mare, nu prea ai ce face cu banii. Așa că ea ori de câte ori vedea o haină frumoasă o cumpăra. Bine nu asta era problema ci faptul că atunci când i s-a stricat mașina de spălat nu a apelat la  https://reparatiimasinidespalat-bucuresti.ro ci din contră a zis să rezolve de una singură.

La început lucrurile erau ușoare pentru că doar și pe timpul lui Ceaușescu spălase la mână, dar mai apoi a venit boala și numărul hainelor nespălate a crescut considerabil.  A reușit să combine haine spălate cu nespălate și astfel în scurt timp nu mai știa pe care să le spele primele. Atunci când am ajuns noi la ea, ne-a zis că voia să strângă bani pentru o mașină nouă, dar eu i-am propus să apeleze la service.

I-am contactat pe băieți și într-un timp foarte scurt erau la noi acasă. Ei s-au ocupat de mașina de spălat și atunci când au plecat aceasta funcționa foarte bine. Trebuie să vă mărturisesc că mereu s-au purtat frumos cu noi și nu au plecat până nu au fost siguri că suntem foarte mulțumite de ei. Acum hainele mătușii mele sunt toate spălate și i-am lăsat și numărul service-ului. Sunt împăcată pentru că știu că dacă va avea iar probleme cu mașina de spălat cei de la https://reparatiimasinidespalat-bucuresti.ro/service-masini-de-spalat/ o vor ajuta.

Mașina de spălat este un electrocasnic foarte prețios pentru om, ea reușește să ne scape de una dintre cele mai problematice munci: spălatul hainelor. Indiferent de anotimp aceasta ne este alături și dacă o folosim așa cum trebuie o putem avea lângă noi ani de zile. Stricarea ei nu este tocmai o problemă, mai ales dacă decidem să apelăm la service-ul de mai sus. Din contră vom avea parte de servicii de o foarte bună calitate la prețuri foarte accesibile. Voi cum procedați atunci când se strică mașina de spălat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.