Ucenic coafor – organizatorul perfect pentru salonul tau!

Orice munca pe care o indeplinesti necesita acuratete, necesita sa fie ordine si lucruri aranjate, in primul rand pentru propriul confort, iar mai apoi pentru a nu crea impresii rele si dezgust pentru clienti. Ma refer aici la client, in cazul in care lucrezi in domeniul prestarii serviciilor, iar mai ales in domeniul frumusetii. De exemplu pentru un frizer, coafor, este foarte important ca toate obiectele sale de lucru sa fie aranjate la locurile potrivite. Iar aici, sa nu uitam ca un coafor dispune de multe instrumente, mai ales ce tine de pieptene, brase pentru coafat, foarfece, clesti pentru par sau chiar produsele pentru ingrijirea parului. Pentru toate exista rafturi, cutii si alte locuri de depozitat, insa cel mai important si comod este un ucenic coafor. Un ucenic coafor este obiectul mobil cu cadru metallic sxau din plastic, montat de patru roti sip e care il poti deplasa acolo unde ai nevoie. Fiecare frizer trebuie sa dispuna de un astfel de mobilier. Un ucenic coafor poate fi dotat cu cel putin patru sertare si support pentru diferite ustensile care sunt mereu la indemana ta, ca si stilist.
Tot datorita unui ucenic coafor vei putea organiza uneltele dupa ordinea si placul tau. Rotile sunt confectionate din cauciuc, ceea ce permite deplasarea lui silentioasa si, totodata, ofera protective pentru podea.

Modelele de ucenic coafor sunt variate, exista o gama variata, de aceea vei putea allege unul in functie de posibilitatile financiare, dar si in functie de preferintele pe care le ai. In cadrul unui ucenic coafor vei gasi suport lateral pentru placa de par. Iti va fi destul de usor sa plasezi sis a scoti placa in acest support, decat sa o depozitezi in sertare si sa te incalcesti in cablul sau atunci cand vei dori sa lucrezi cu ea. De asemenea vei gasi suport si pentru feon, dar si pentru ondulator.
Acum aminteste-ti cat de usor iti este atunci cand foliile pentru suvite iti sunt la indemana si nu trebuie sa faci miscari in plus pentru a le ajunge. Ei bine, un ucenic coafor are si acest support, care iti ofera maxim de confort in lucrul cu suvitele. Tot aici ma refer si la bolul de vopsit, pentru care la fel vei gasi un spatiu pe ucenic coafor. La fel este si cu periile si pensulele pentru vopsit. Toate au locul lor aici.
Agrafele si accesoriile trebuie si ele sa aiba locusorul lor, de aceea lateral pe un ucenic coafor vei gasi acest suport.

Produsele pentru ingrijirea parului sunt foarte multe si variate, de aceea pentru cateva din ele vei gasi spatiu in sertarele din ucenic coafor. Sertarele sunt confectionate din plastic sau din metal, pot sa fie si cu plasa sau fara, in dependent de model. La fel variaza si dimensiunile. Le vei alege dupa cum iti va permite spatial de lucru. De asemenea vei asorta si culoarea unui ucenic coafor dupa interiorul salonului tau, astfel incat totul sa fie in deplina armonie si culoare.

Un ucenic coafor il gasesti in magazinele specializate cu produse pentru frizerie sau online.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.