Tu cum faci o programare pentru pensat sprâncene în 2022?

Bine ați revenit! Până acum câțiva ani lucrurile de care trebuia să am grijă înainte de a merge la un eveniment erau: cu ce ținută voi merge și cine mă machiază și coafează. Acum, lucrurile s-au schimbat, eu am crescut și o dată cu mine și nevoile mele. Astfel înainte de a participa la diverse evenimente uneori trebuie să merg și la pensat. Dacă mă pensez la mine în oraș lucrurile sunt ok, deja știu la cine merg, dar când trebuie să plec în oraș am o dilemă.

Inițial nu mi-am dat seama de această problemă, dar zilele trecute prietena mea cea mai bună m-a întrebat dacă știu vreun salon pentru pensat sprâncene în Iași. Așa cum probabil știți deja nu am fost niciodată în Iași. I-am promis însă că mă interesez și revin cu un răspuns. La început credeam că îmi va fi greu să o ajut pentru că știm cu toții că e greu să găsești saloanele sau cel puțin era. De ce spun era? Pentru că acum există Stailer.

Ce este Stailer și cum ne ajută?

Stailer este o platformă online pe care găsim zeci de saloane din fiecare oraș. Este ca un FoodPanda pentru iubitorii de beauty și în plus e mult mai accesibil. Această platformă ne ajută să ajungem la saloanele care oferă serviciile de care avem nevoie. Partea cea mai bună este că oferă servicii atât pentru femei cât și pentru bărbați. Clientul trebuie doar să intre pe platformă, să bifeze câteva filtre și va obține o listă cu saloanele care îl pot ajuta.

Să luăm în continuare exemplul prietenei mele. Am băgat pe aplicație informațiile oferite de ea și am aflat că în Iași există 22 de saloane care o pot pensa. O altă parte foarte bună a aplicației este că îți afișează prețurile. Asta înseamnă că ai acces încă de la început la toate informațiile de care ai nevoie. Mai pe scurt aplicația face partea de analiză a pieței pentru tine și te lasă mai apoi să alegi în funcție de alte detalii.

Care sunt beneficiile oferite de aplicație?

În primul rând economisești timp cu ea. Nu mai trebuie să iei la picior orașul pentru a descoperi saloanele și a vedea care se potrivește nevoilor tale. De asemenea, economisești timp pentru că știi exact ce saloane au liber în ziua în care ai nevoie de pensat.

Aplicația îți mai oferă acces și la feedback-ul celor care au încercat deja serviciile salonului. Asta înseamnă că poți să știi măcar orientativ care salon oferă servicii mai de calitate. La acest lucru, consider că o să contribuie și imaginile cu salonul, pe care îți recomand să le vizualizezi. De asemenea, nu uita să verifici și portofoliul salonului ales.

Acum este mai simplu ca oricând să te programezi la un salon, chiar dacă nu știi orașul. Eu consider că acesta este un atuu de care orice femeie sau bărbat trebuie să beneficieze. În plus aplicația este disponibilă și pe telefoanele mobile, deci poți vedea oricând ce schimbări au apărut, dar și dacă salonul preferat a pus fotografii noi.

Pentru noi Stailer a reprezentat cea mai bună soluție. Acum prietena mea are o programare și urmează să devină una din persoanele care lasă recenzii salonului. Eu îmi propun să utilizez platforma lor pentru realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă, dar aștept mai întâi să se termine sesiunea. Voi ce părere aveți despre această platformă? Ați apela la serviciile oferite de ea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.