Topfer pentru pitici

Bebelusii prefera sa bea lapte praf Topfer. Este un fapt demonstrat de cat mai multi specialisti si parinti. Dovada cea mai buna este cresterea vanzarilor acestei marci de lapte. Este o marca de lapte praf germana extrem de apreciata in Europa. Calitatea exceptionala a facut ca brand-ul sa devina cunoscut in Asia, dar si in Statele Unite. Compania a fost infiintata in anul 1911 de catre Max Topfer. Scopul a fost crearea unei formule de lapte pentru copiii cu probleme de sanatate, in scopuri terapeutice. Apoi acesta a inceput sa fie folosit si pentru copiii care nu puteau fi alaptati pe cale naturala. Compania si-a inceput activitatea la Leipzig insa, fiind constient de importanta calitatii laptelui, fondatorul a hotarat sa o mute in Alpi, in zona Allgau, renumita pentru aerul curat si sursa de hrana nealterata. Zona este la fel de naturala si in ziua de azi, existand periodic controale ale calitatii care confirma acest lucru.

Formula de lapte praf de la Topfer este preferata de cei mici deoarece consistenta sa este similara cu cea a laptelui de mama. Asa ca, indiferent daca va fi hranit exclusiv cu lapte praf sau acesta va fi doar de completare, cel mic va accepta aproape fara nicio problema aceasta formula. Indiferent de varsta bebelusului, Topfer ofera formule adaptate. Inca din prima zi de viata a celui mic se poate administra cu incredere, conform indicatiilor date de medicul pediatru. Veti observa ca cel mic il accepta cu placere si ia in greutate. Daca observati contrariul, adresati-va medicului pentru a fi sigur ca bebelusul nu are vreo problema de sanatate. Insa, in majoritatea cazurilor, laptele praf Topfer este bine tolerat. Este indicat pe toata perioada alaptarii obligatorii, dar si dupa ce bebelusul a implinit varsta de 1 an. Este indicat sa continuati cu formula, deoarece fata de laptele normal de vaca, cel praf este imbunatatit cu doze special calculate de minerale, vitamine, bifido culturi, acizi grasi necesari dezvoltarii armonioase a copilului. Toate acestea il fac gustos si satios

In Romania, laptele praf Topfer este comercializat, la cel mai bun pret de pe piata, la Bebelusultau.ro. De aici poti comanda oricand si absolut orice cantitate fara a fi nevoie sa te deplasezi. Astfel, Bebelusultau.ro ofera laptele preferat pentru pitici, dar este, in acelasi timp prietenul parintilor. Asta pentru ca au toate formulele pe grupe de varsta, ti le aduc direct acasa si vei fi extrem de multumit de pretul de achizitie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.