Toaleta, un loc care iti lasa de gandit!

Se spune ca politicienii rezolva problemele tarii in doua locuri: la cantina sau la toaleta, insa, din pacate, in cele mai multe cazuri se dovesdeste a fi reala partea cu toaleta. Indiferent daca toaleta este un simplu loc pentru a satisface nevoile primare sau pentru a dezbate soarte unei tari, acest aspect este irelevant. Ce conteaza este comoditatea pe care toaleta o ofeara utilizatorului si ce capac foloseste. Sanito.ro ofera o gama de capace toaleta foarte bune, fiind fabricate din materiale premium si unele dispun si de facilitati din viitor.

De exemplu un capac toaleta senzor este mai mult decat un simplu obiect pe care ne asezam. Modelul de capac toaleta cu senzor si buton de la Sanito, cu numar de cod SAN200C1, ofera o serie de facilitati care nu fac acest produs doar interesant, ci si foarte igienic, deoarece prin actionarea butonului, mecanismul ruleaza folia igienica atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. De asemenea, capacul contine o rola de folie precum si kit-ul complet de instalare impreuna cu un acumulator si alimentator. Acest capac contine un acumulator lithium care are o durata de viata mai lunga si poate fi folosit la un numar dublu de utilizari a foliei fata de celelalte acumulatoare. Perioada de reincarcare este de 3-4 luni. Sa ai un capac toaleta buton, este noua moda in materie de confort, iar aceste produse sunt extraordinare nu numai in localurile selecte, ci si in casele oamenilor!

Pentru a va face baia  o camera foarte confortabila, toaleta inteligenta devine un accesoriu de nelipsit. Inventat in urma cu mai bine de 50 de ani de japonezi, atrage din ce in ce mai mult datorita calitatilor sale de confort si igiena, dar si prin aspectul sau ecologic incontestabil. Principala particularitate a toaletelor inteligente este ca acestea sunt capabile sa aiba grija de toaleta intima si acest lucru se face in mai multe moduri. Insa, un asemenea produs este extraordinar pentru toaleta intima a femeii. Pentru aceasta, un dus retractabil, sau chiar uneori doua, iese de sub scaun si tinteste zona care trebuie curatata. Nu intra niciodata in contact cu persoana respectiva si se curata automat inainte si dupa fiecare utilizare. In plus, o unitate de control permite ajustarea fortei jetului, a temperaturii apei, precum si orientarea spray-ului. Proiectata initial doar pentru a avea grija de toaleta intima, tehnologia toaletei inteligente s-a dezvoltat apoi in mod semnificativ si putem profita acum de ventilatoare pentru  uscare intr-un mod placut, precum si de un vas de incalzire care este confotabil si capabil sa se dezinfecteze automat. Astfelde toalete au si odorizante sau muzica pentru a acoperi zgomotele cele mai enervante. In timp ce toate aceste optiuni pot parea niste trucuri pentru multi dintre noi, acestea pot usura viata persoanelor cu dizabilitati. Intr-adevar, oamenii paralizati isi pot recapata o parte din autonomie si pot dobandi intimitate.

Sanito.ro are cele mai bune capace de toaleta inteligente de pe piata, iar preturile sunt accesibile oricui doreste sa ofere un plus de confort si igiena in casa sa!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.