Sute de articole despre unde gasesti cutii depozitare plastic la comanda

Cand o singura sursa lauda un producator, nu crezi 100% tot ce se spune pozitiv, pana nu testezi marfa, iar mie imi place sa merg la sigur. In ce sens? Marfa sa fie peste asteptari si sa ma bucur ca am comandat-o. Ca sa nu ma pacalesc niciodata caut nu unul, nu zece, ci sute de articole din care sa imi dau seama ca produsele sunt bune si ca nu puteau exagera sau minti atatia oameni.

De pilda, am vrut sa stiu unde gasesti cutii depozitare plastic la comanda si toate articolele online m-au indreptat catre site-ul magazinului si producatorului de ambalaje din plastic Schoellerallibert.com.

Daca as fi citit numai un articol laudativ la adresa lui, in mod sigur ca as fi mai cautat, dar m-au atras urmatoarele aspect pozitive prezentate de cei care au comandat de pe site-ul Schoellerallibert.com:

1. Produce si vinde cele mai bune ambalaje din plastic din Romania.

Trebuie sa va spun ca am si vazut ambalajele fabricate de acest producator in toate orasele tarii, mai ales dupa ce am auzit cu cine colaboreaza. Decathlon este un distribuitor de produse sportive serios si nu ar fi acceptat sa introduca ambalajele schoellerallibert in depozitele, daca nu erau de cea mai buna calitate. Au ales cutiile cu capac din plastic, fiindca sunt usoare, incapatoare si securizeaza marfa depozitata in ele.

La acest capitol intra si faptul ca fabricantul le-a gandit usor manipulabile: laditele sunt prevazute cu manere, containerele grele cu sine sau roti. Ce sa mai spunem despre greutatea lor? Laditele din plastic pentru fructe si legume au de la cateva sute de grame pana la un  kilogram, cel mult doua, in functie de marimea lor.

Sa mai adaugam faptul ca sunt si pliabile. Nu ocupa mult loc goale, ci pot fi pastrate in stive. Rezistenta este iesita din comun, daca nu sunt aruncate in timpul manipularii.

2. Ambalajele atat de bune au cele mai mici preturi de pe piata. Conteaza foarte mult sa nu dai jumatate din banii castigati pe ambalaje.

3. La dorinta clientului pot fi personalizate cu initialele si insemnele firmei sale.

4. Sunt livrate de urgenta la adresa indicata de client in timpul campaniei sau al unei comenzi ce trebuie onorata cu prioritate.

5. Daca nu exista in stoc marfa dorita, Schoellerallibert.com o fabrica pentru client, fie dupa proiectul acestuia, fie dupa simpla descriere a dorintelor si nevoilor sale.

Acestea au fost informatiile care s-au repetat in foarte multe articole, dar si evaluarile clientilor m-au convins:

“La ferma mea, nu pot supravietui doua zile fara ambalajele furnizate de Schoellerallibert.com. Fie ca discutam de ferma de gaini ouatoare sau pentru carne, fie de sectorul zootehnic sau de livada si gradina. Ouale care se sparg sunt puse in containere pentru lichide si ajung la patiserii si restaurante. Legumele care sunt prea coapte devin suc, zarzavat pentru iarna, in timp ce din fructe facem gem, fiindca exista cutiile din plastic cu peretii etansi din care nu se scurge zeama in care le depozitam pana la procesare.

Dar tot aceste cutii sunt ideale si pentru branza, in timp ce laptele este carat la containere cu galetile din plastic prevazute cu capac.” (I.O, detinatorul unei ferme mixte)

“In cutiile din plastic pastrez produsele de papetarie, in special pe cele mici, sa nu se piarda si sa stiu de unde le iau. Cutiile frumos etichetate ma ajuta sa nu incurc locul in care am pus cariocile cu cel in care am pus gumele si ascutitorile. Datorita ambalajelor din plastic schoellerallibert afacerea merge ca pe roate si pot sa le ofer clientilor in mai putin de 4-5 minute ceea ce isi doresc.” (U.I, propietar papetarie)

“Detin un magazin cu piese auto si am pe stoc mii de suruburi, de piese din plastic sau din fier, obiecte fara de care masinile nu functioneaza. Daca nu ar exista cutiile cu capac, schoellerallibert, as pierde cu siguranta multe dintre ele.” (J.M, patron magazine piese auto)

“Ne mandrim cu lazile noastre personalizate de bere si gestul producatorului de a face ambalaje dupa gustul cumparatorilor ne-a cucerit pe deplin. Cu siguranta ca Schoellerallibert.com sunt cei mai buni.” (B.F, patron fabrica de bere).

A venit randul meu, patronul unei fabrici de paine sa comand ladite pentru produsele mele, convins fiind de tot ce citisem pana atunci.

Concluzia: nu exista parteneri mai loiali si disponibili si nici ambalaje ca ale lor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.