Sunt mare fan al brandului Nike si ma mandresc cu asta

Poate ca exagerez cand spun ca sunt un mare fan al brandului Nike, dar asta este adevarul. Pur si simplu am prins o dragoste aparte fata de acesta si ma mandresc de fiecare data cand port hainele sau accesoriile care poarta marca Nike. Dar, asa cum stim, cu totii avem mici slabiciuni (sau mari) in care ne place sa investim timp (si, de ce nu, bani). Cam asa este si in cazul meu.

Nike este un brand extrem de cunoscut si de apreciat, iar in ceea ce ma priveste, am cateva articole vestimentare preferate, pe care o sa le trec in revista aici:

  • Adidasi Nike: nu sunt sportiv de performanta, dar fac miscare regulat, asadar mereu ma bazez pe perechea mea de adidasi Nike, care sunt extrem de rezistenti si confortabili. In plus, este perechea de incaltaminte in care eu, personal, ma simt cel mai bine.
  • Geci Nike: de ce sa mint, nu ma pot opri la o singura geaca, pentru ca… pur si simplu! Mai bine sa ai si de rezerva, decat sa duci lipsa. Recent am inlocuit cateva geci Adidas cu cateva geci Nike, pentru ca am gasit cateva modele la super pret (si am zis ca ar fi pacat sa ratez asa ocazie).

Apropo de reduceri, am profitat si eu de perioada aceasta de Black Friday si mi-am cumparat cateva haine noi, pentru ca simteam nevoie de o schimbare totala in ceea ce priveste stilul vestimentar si chiar consider ca mi-a iesit ‘’schema’’.

Dar, indiferent de hainele pe care mi le voi cumpara, voi ramane fidel brandului Nike – care mereu detine cel mai mare teren din sifonierul meu. Asta este viata, unele lucruri nu se schimba niciodata. Cam asa se intampla si in cazul de fata: ma declar un dependent al acestei marci, cu toate ca nu stiu exact cum am ajuns sa iubesc acest brand asa de mult.

Sunt tare curios voi ce marci de haine preferati. Aveti o slabiciune aparte pentru ceva anume? Eu, recunosc, uneori duc pasiunea aceasta la extrem, din fericire cei din jurul meu au grija sa ma aduca cu picioarele pe pamant.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.