Stop cearcanelor! Ai o solutie perfecta sa scapi de ele.

Am exersat in fata oglinzii ore intregi: gesturile, miscarile, rostirea clara a tuturor cuvintelor si mi-am memorat prezentarea, adica m-am pregatit temeinic. De fiecare data fac asta si imi propun sa fiu frumoasa-frumoasa pentru oamenii care imi acorda maxima atentie.
Iata-ma in fata evenimentului cel mare. M-am pregatit spiritual si acum demarez pregatirea fizica. Urmeaza testul din fata oglinzii de la baie. Imi voi pune extensiile clip-on, iar coafura va fi perfecta, machiaj profesionist stiu sa-mi fac, numai sa nu mai fie cearcane negre in jurul ochilor ca simt ca innebunesc! M-am straduit sa dorm mai mult, nu se poate sa fiu nevoita iar sa dau cu anticearcan, apoi cu fond de ten gros si pudra. Este exasperant!
Ma uit la chipul din oglinda si din cauza cearcanelor aproape negre si adanci imi vine sa o iau la fuga. Caut cu disperare produsele care sa ma ajute. S-au terminat tocmai astazi, iar peste doua ore trebuie sa ma prezint la eveniment. De ce se tin lant ghinioanele tocmai cand ma pregatesc intens?
Sun o prietena buna sa-mi aduca un anticearcan plangand in hohote. Soseste in 10 minute, spunandu-mi linistita:
-Poti sa-l pastrezi! Eu nu mai am nevoie. Tocmai am facut tratament cearcane in timp ce imi cedeaza produsul ei de la care astept o minune.
O privesc si constat cu amaraciune ca a iesit din randul nostru: vedetele cu cearcane. Asemenea copacilor carora cercurile de lemn le marcheaza varsta, noua, oamenilor care organizam sau prezentam evenimente ni se pot masura orele de stres si de nesomn dupa intensitatea cearcanelor. Constat cu admiratie (mi se pare un act de magie) ca are privirea limpede si i-au disparut toate semnele timpului in mod magic de pe chip si cu amaraciune ca am pierdut o aliata in lupta cu cercanele. De-acum nu va mai fi interesata de ele. Mi-a cedat chiar corectorul ei.
-Hei, de ce esti abatuta? Si tu poti face programare la clinica celui mai bun estetician din Romania al momentului, doctorul Renert! Dai un telefon si te duci sa stabiliti de comun acord procedurile. Nu te doare, efectele sunt garantate, te poti intoarce rapid la serviciu fiindca semnele se vindeca urgent. Scapi de cearcane si de riduri pentru totdeauna. De-ai sti cati prieteni si cate vedete au apelat la el! Au cuvinte de lauda: Teo Trandafir, Anda Adam, Jorge, Ana Maria Prodan, iar pana te vezi cu ei si ii intrebi singura, uita-te la mine! Sunt cel mai bun exemplu. Tii minte ce cearcane adanci si negre aveam? Ei, bine le-a umplut cu grasime.
Mai sunt 60 de minute pana la inceperea evenimentului si sunt multumita ca m-a salvat. Sub produsele cosmetice s-au mai estomat putin cearcanele si mizez ca voi fi fotografiata si filmata de la distanta.
In clipele ramase intru pe site-ul clinicii doctorului Renert hotarata sa-l rog sa ma ajute sa inving cearcanele pentru totdeauna. Gasesc acolo un formular de contact, dar mi se pare prea tarziu sa primesc raspunsul in 24 de ore, fiindca de la eveniment vreau sa trec la discutia dinaintea interventiei cu doctorul magician. Gasesc numarul de telefon, sun, mi se raspunde si fac programarea.
In curand voi trece si eu in randul vedetelor fara cearcane datorita lui!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.