Sfaturi pentru a îmbunătăți eficiența de încălzire a casei

Asigurați-vă că aparatul de aer condiționat funcționează cât mai eficient posibil!

Păstrarea caldă a casei se reduce la siguranța funcționării eficiente a aparatului dumneavoastră de aer condiționat. Dar cum puteti spune că se întâmplă asta? Majoritatea aparatelor electrice sunt în prezent în conformitate cu un sistem de etichetare a stelelor, care vă poate ajuta să alegeți în cunoștință de cauză. Acestea funcționează în termeni de un număr de stele (de la unu la șase), și cu cât mai multe stele are, un aparat de aer condiționat este mai eficient. Unele sisteme au chiar ratinguri suplimentare de la șapte la zece stele, ceea ce înseamnă că sunt super eficiente.

În ceea ce privește aparatele de aer condiționat inverter Hitachi de 12000 btu și eficiența energetică în casa dvs., căutați stelele colorate diferite. Calificativele stelelor albastre se referă la capacitatea de răcire și stelele roșii pentru încălzire. Având în vedere că 40% din consumul de energie în Australia se datorează aparatelor de încălzire și răcire, merită să faceți prima dvs. cercetare!

Verificați dacă aparatul de aer condiționat are dimensiunea potrivită pentru necesitățile dvs. de încălzire

În ceea ce privește asigurarea eficienței încălzirii, aparatul de aer condiționat trebuie să fie nu numai la dimensiunea potrivită, ci și la capacitatea potrivită. Acest lucru este determinat de cantitatea de aer care trebuie încălzită. Dacă aveți o unitate care este prea mare, va avea cicluri scurte de încălzire și va consuma multă energie. Care, desigur, înseamnă facturi de plata mai mari!

Dacă este prea mic, trebuie să lucreze mai greu pentru a încălzi camerele, ceea ce poate duce la uzură. Ceea ce înseamnă că veți plăti în mod constant pentru întreținere sau poate fi necesar să investiți într-un aparat de aer condiționat complet nou.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.