Sfatul Zilei(6): Atunci când pluginurile pun gând rău blogului tău!

Sau mai bine zis ”Atunci când miracolele se întâmplă!”

Bine v-am regăsit dragii mei!

Azi-noapte sau mai bine azi-dimineață pe la 00:00 primesc mesaj de la o prietenă foarte bună că nu îi apar pozele pentru articole. Cer permisiunea să intru pe blog, deschid articolul pozele nu se încărcau sub niciun chip, deși în biblioteca blogului apareau.

14656360_1143602939059013_1249770917378397862_n

Primul pas la care mă gândesc este un plugin defect așa că încep să le dezinstalez și să văd dacă problema a dispărut sau nu, stupoare însă problema este tot acolo deși absolut toate pluginurile erau dezactivate.

Încep să le reactivez și observ că trei dintre ele nu sunt actualizate: Jetpack, Yoast Seo și All in One Security, așa că încerc să îl actualizez pe primul, problema este că apare o ditamai eroarea, pe care o puteți vedea mai jos, în plus Jtpack-ul nu mai vrea să se conecteze:

14691237_1143602902392350_6017087110491581174_o

Depășită de situație îi zic prietenei să pună pe grupuri poate apare cineva în ajutor, cred că era deja 1 dimineața, dar tot au sărit 2 persoane în ajutor. Ele mi-au amintit de yoast seo a cărui tentativă de actualizare ducea tot la o eroare la fel ca cea de mai sus și All in One Seo cu fix acceși eroare.

Tot la sfatul lor am încercat ștergerea Jetpack-ului, lucru care s-a soldat cu eroare și mai mare. Moment în care am încercat schimbarea temei, acest lucru a mers fără erori, dar nu rezolva nici o problemă de mai sus așa că am revenit la tema veche. Între timp am observat că 3 teme erau neactualizate așa că am decis să văd dacă merge actualizarea, nu au apărut probleme.

Pentru că se făcuse deja 2 dimineața și atât prietena mea cât și eu trebuia să fim treze dis de dimineață am decis să intru astăzi după ce mă trezesc în Cpanel să văd dacă pot rezolva ceva de acolo, poate un back-up. Așa că am dezactivat toate cele 3 pluginuri și am fugit la somn.

De dimineață însă blogul avea o surpriză uriașă, pozele se încărcau, toate cele 3 pluginuri se actualizau fără erori, jetpack-ul s-a conectat. Cum s-au întâmplat toate acestea, sincer nu am nici cea mai mică idee, dar mă bucur că totul este bine acum.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.