Seturile de diversificare perfecte pentru bebeluși le găsești la Papa Bebe

Probabil că abia aștepți momentul în care bebelușul tău va putea încerca noi gusturi și arome, nu doar laptele matern sau formulă. Este o experiență inedită prin care trec părinții alături de copiii lor. Aceștia sunt foarte drăgălași când gustă din fel și fel de alimente și descoperă dacă le place ceea ce mănâncă sau nu.

Părinții care așteaptă perioada diversificarii care poate începe în funcție de recomandările medicului, trebuie să se și pregătească cu cele necesare. Un set diversificare bebelusi 8 piese cu siguranță este indispensabil, în special pentru că are toate cele necesare. Nu poți da copilului să mănânce cu lingurițe din inox pentru că îi vei răni gingiile. Descoperă așadar produsele de la Papa Bebe, realizate din silicon.

Boluri si tacâmuri pentru diversificare speciale pentru bebeluși

Dacă vei comanda de la acest e-shop seturi complete vei fi pregătit cu tot ce ai nevoie. Acestea sunt special create pentru ei, practice, dar și foarte drăgălașe. Un set de opt piese conține chiar și o suzetă. Probabil că știi că unii copii nu renunță la suzetă foarte ușor pentru că îi calmează și cum aceasta trebuie schimbată la câteva săptămâni cu siguranță îți va fi de ajutor.

Primești și o bavetă pe care o poți prinde mai strâns sau mai lejer în funcție de cât de comod îi este bebelușului. Aceasta este din silicon, ceea ce face ca spălarea ei să fie mult mai simplă. De asemenea are și un buzunar mai larg în care pot cădea alimentele pe care cel mic le scapă din guriță astfel încât să nu își murdărească toate hainele.

În același set sunt incluse și bolul, paharul, tacâmurile, carcasa și lănțișorul pentru suzetă. Ai deci toate cele necesare și foarte important, acestea sunt realizate din silicon, deci sunt blânde cu gingiile celui mic. Poți afla mai multe despre Papabebe si produsele oferite aici sau dacă accesezi direct site-ul.

Descoperă și celelalte accesorii esențiale

Tot la Papa Bebe poți găsi și o geantă pentru maternitate în care mămica poate așeza tot ce are nevoie pentru momentele în care merge la plimbare cu cel mic. Nu ar trebui să lipsească nici suzeta pentru fructe.

Accesează site-ul și alege tot ce ai nevoie pentru bebelușul tău. Cărțile senzoriale sunt foarte iubite de copii și chiar recomandate pentru că le stimulează creativitatea, ajută la dezvoltarea creierului și abilităților, deci alege și una dintre acestea.

Contact:

contact@papabebe.ro

0755161298

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.