Servieta de la Manier.ro este tot ce ai nevoie

Bine ați revenit, dragile mele cititoare. În articolul de astăzi vreau să povestim un pic despre un magazin online de genti, de la care mi-am luat mai multe produse și pe care îl ador. Sunt de părere că o femeie nu are niciodată prea multe genți și tocmai de aceea este bine să urmărim cu atenție cele mai noi apariții.

Putem să ne luăm genți pentru cumpărături, pentru plajă, pentru o zi la facultate, pentru muncă, dar și pentru zeci de alte motive. Cel mai important este să găsim un model care să se potrivească cu stilul nostru vestimentar. Dacă mă urmăriți pe TikTok atunci cu siguranță știți deja că mi-am luat această geanta tip servieta de la Manier.ro. Am ales să fac acest lucru după ce Ministrul Educației a dat comunicat că studenții se vor întoarce fizic la cursuri. 

Înainte de pandemie nu îmi luam cu mine laptopul pentru că nu aveam în ce să îl iau. Pentru o perioadă aveam o geantă din aceea clasică pentru laptopuri. Nu era foarte folositoare pentru că nu puteam să iau caietele cu mine și era mult prea greu de cărat.

Acum, după 2 ani de pandemie vreau să mă întorc la facultate cu laptopul, vreau să am ocazia de a putea lucra la proiecte sau de a scrie articole din facultate. În plus îmi doresc foarte mult să merg în parc cu laptopul și să lucrez de acolo. Nu este nimic mai liniștitor decât să mergi în parc și să te bucuri pentru câteva ore de ciripitul păsărelelor. Tocmai de aceea aveam nevoie de o geantă de calitate care să mă ajute în întreg procesul, iar această geantă tip servietă este fix ce am nevoie.

Ce beneficii am obținut după achiziționarea acestei genți?

În primul rând am câștigat o geanta pentru femei din piele naturală care este foarte elegantă. De ce este atât de important materialul? Pentru că într-o astfel de geantă ne așezăm cele mai importante lucruri și nu am vrea ca ea să se rupă pe drum. Pielea este un material care ne protejează lucrurile și în plus are o rezistență foarte mare.

De asemenea, pentru mine este foarte important că dimensiunile sunt identice cu cele prezentate pe website, ceea ce înseamnă că laptopul intră perfect în ea. Pe lângă laptop în geantă se pot introduce și caiete, acte sau chiar telefonul. Această geantă având foarte multe compartimente de care ne putem folosi.

Un alt lucru pe care l-am descoperit abia la ședința foto din acest weekend este că această geantă vine cu o cheiță. Chiar dacă la prima vedere am crezut că este de decor, nu este așa, ea se introduce în gaura special creată pentru ea și nu mai permite deschiderea buzunarului din față. Acest lucru este foarte important mai ales pentru că acel buzunar este perfect pentru a-ți ține actele sau banii (fiind mai strâmt).

Această geantă tip servietă vine cu un dublu beneficiu în ceea ce privește modalitatea de transport a acesteia. Mai exact ea poate fi luată de mânerele mici, ca o geantă micuță sau luată pe umăr. În cazul ultimei variante geanta vine și cu un alt atuu, mai exact are o bucată de piele care protejează umărul. Dacă ați mai avut genți cu bretele de piele, mai ales genți în care se pot lua lucruri grele, atunci sigur ați întâlnit situația de a vă „freca” pielea. La această geantă este imposibil acest lucru tocmai datorită acelei porțiuni de material.

La ce ținute putem asorta această geantă tip servietă?

Sincer, consider că ținutele sunt din cele mai diverse. În primul rând consider că această geantă tip servietă se potrivește foarte bine la ținutele office. Fie că vorbim despre o ținută formată dintr-o rochie și pantofi cu toc sau o ținută cu pantalon, cămașă sau sacou geanta arată genial. Fie că alegem să o luăm peste geacă sau direct peste bluză sau rochie geanta va arăta genial.

De asemenea, geanta se potrivește și la ținutele casual. Atunci când am făcut pozele am optat pentru o astfel de ținută. Eu am ales un tricou negru, o pereche de blugi, adidași și desigur o jachetă. Din poze se poate observa că geanta arată super atât pe tricou, cât și pe jachetă. În plus arată foarte bine și atunci când alegem să o ținem de mânerele scurte. Pentru mine această ținută a fost perfectă pentru a merge în parc. 

Am ales să fac pozele în parc pentru că voiam să lucrez un pic în aer curat, dar nu mi s-au potrivit planurile pentru că de când nu am mai fost în parc au scos măsuțele și băncile la care se putea sta pentru a lucra. Sincer nici nu m-am gândit să-mi iau cu mine o pătură pentru a sta pe iarba verde, dar urmează.

De unde vă puteți și voi achiziționa o geantă tip servietă?

Pentru a vă putea achiziționa și voi o geantă tip servietă trebuie să accesați website-ul Manier.ro și să vă alegeți modelul și culoarea preferate. Geanta pe care am ales-o este disponibilă într-o gamă diversificată de culori, deci puteți oricând alege una care să completeze ținutele voastre de zi cu zi. 

În plus acest magazin online de genți ne pune la dispoziție o gamă foarte largă și diversificată de genți și de rucsacuri. Asta înseamnă că chiar dacă geanta aleasă de mine nu se potrivește cu stilul vostru vestimentar aveți ocazia să găsiți pe magazinul online ceva care să vă placă. 

De ce vă recomand acest magazin online? Pentru că este cel care ne oferă genți din piele de calitate la prețuri accesibile. Pentru mine este a doua comandă și de fiecare dată am primit ceea ce am comandat. În plus prima geantă arată și acum ca nouă, chiar dacă am folosit-o foarte des. Eu sunt de părere că materialul din care este realizată geanta, dimensiunea acesteia, dar și rezistența acesteia sunt cele mai importante elemente de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm o geantă nouă.

Ce părere aveți? Vă place geanta pe care am ales-o?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.