Servicii service si piese auto Ford de cea mai buna caliatate

Esti proprietar al unui autoturism marca Ford si esti in cautarea unui service auto profesionist? Iata solutia perfecta venita de la Altgrad, service autorizat R.A.R. plus magazin de piese auto dedicat marcii Ford.
Acest service Ford Bucuresti este importator si distribuitor de piese auto Ford,fiind specializat pe autoturismele Ford si capabil sa rezolve orice problema indiferent de natura acesteia fie ca este vorba de: reparatii motor, transmisie ambreiaj, cutie viteze, reparatii frane, directie, suspensie, electrica auto, diagnoza computerizata, tester, service roti. In ceeea ce priveste magazinul online, piesele vor fi achizitionate in functie de datele masinii, model, anul fabricatiei, tip motor, cod piesa, seria de sasiu. Toate piesele comercializate de acestia sunt originale si de cea mai buna calitate si dispun de garantie 12 sau 24 luni.
Indiferent de modelul autoturismului, fie ca este vorba de piese Ford Mondeo, Mustang, Kuga, Fiesta sau Ford Transit, acestia detin o gama foarte variata de piese iar in cazul in care acestea nu sunt pe stoc, vor fi aduse in depozit in cel mai scurt timp. Nu uitati cat de important este pentru binele masinii cat si pentru siguranta pasagerilor, apelarea la service-urile profesionale si autorizate, indiferent de problemele masinii. In special daca este vorba de defectiuni la frane, alimentare sau sistemul electric.
Eu recomand cu toata increderea acest service datorita experientelor anterioare in ceea ce priveste serviciile de vanzarea de piese auto cat si de service auto.
Inainte de a pleca in vacanta cu familia primul lucru pe care il fac, este o vizita la service-ul Altgrad pentru o inspectie generala. De fiecare data cand le-am trecut pragul s-au comportat ca niste profesionisti, atat cu mine cat si cu masina mea. Preturile atat in cazul pieselor auto cat si al manoperelor, este unul accesibil binainteles in raport cu defectele masinii.
Astfel datorita acestora am plecat la drum cu masina fara nici o grija deoarece am fost asigurat de niste profesionisti de siguranta autoturismului meu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.