Saloane cu servicii de epilare definitivă în Iași și alte 40 de locații disponibile cu Stailer 

Epilatul și diferitele procedee prin care femeile aleg să scape de părul nedorit sunt multiple. Unele rezultate persistă o lungă perioadă, iar altele necesită repetare pentru obținerea pielii catifelate. Vara cât și iarna, doamnele și domnișoarele își doresc o senzație fină la atingere de aceea apelează la saloane profesionale și la proceduri pentru rezultate optime. Pentru a beneficia de aceste servicii, ai nevoie însă de un loc sigur la care să apelezi în care să ai încredere.

Stailer te ajută în acest sens. Platforma a fost creată special pentru renunțarea la vechiul obicei de a apela telefonic cosmeticiana ori de câte ori este nevoie. Te programezi online, simplu și rapid fără a mai pierde timpul cu telefoanele.

Dorești să găsești saloane cu servicii de epilare definitiva in Iasi sau în Cluj? Nimic mai simplu. Cu ajutorul lui Stailer le găsești oricând ai nevoie.

Saloane cu servicii premium de care tu să ai parte

Accesând platforma Stailer, accesezi o cale mai ușoară către serviciile de care ai nevoie. Te poți programa în voie ori de câte ori ai nevoie. De acum nu mai trebuie să colinzi străduțele pentru a găsi un salon care să îți ofere serviciile de care ai nevoie. Selectezi orașul, opțiunea dorită, iar lista saloanelor listate îți apare de îndată.

Poți vedea poze cu incinta salonului, cu experiențele celorlalți utilizatori și recenzii noi adăugate. Poate nu ai încredere în saloanele de profil din cauza experiențelor anterioare, dar pe platfoma Stailer sunt înscrise doar locații premium. Garanția că stiliștii sau cosmeticienele vor face o treabă bună nu este contestată.

Un aspect important pe care cu siguranță îl vei aprecia este legat de prețurile serviciilor care rămâne neschimbat. În salon vei plăti exact cât ai văzut pe site la momentul efectuării programării. Stailer funcționează pe un sistem simplu.

Descarcă aplicația și folosește Stailer oricând ai nevoie

Aplicația Stailer poate fi accesată direct de pe telefonul tău mobil. Poți efectua câte programări vrei tu pentru că nu există un termen limită pentru acestea. Ba chiar le poți fi de ajutor prietenilor tăi și îi poți programa și pe aceștia la tuns, manichiură sau la epilare definitiva pentru barbati in Iasi sau în București. Stailer este prezent în peste 40 de orașe, deci are o acoperire mare.

Aplicația poate fi descărcată din App Store, Google Play sau App Gallery în funcție de modelul telefonului. O poți seta să-ți reamintească de fiecare dată când ai o programare în curs. O notificare pe telefonul va apărea atunci când ora și ziua acesteia se apropie. În cazul în care nu mai poți ajunge la ora stabilită, poți anula programarea și te poți reprograma când consideri tu de cuviință.

În pagina oficială stailer.ro găsești mai multe informații despre saloane și servicii. Poți citi recenziile lăsate de ceilalți utilizatori și poți lăsa chiar și tu una pentru a contribui la creșterea și vizibilitatea salonului și implicit a cosmeticienei. Stailer te ajută să ai parte de serviciile dorite doar la un click distanță. Vei aprecia atât platforma, cât și aplicația și o vei recomanda mai departe.

Contact:

support@stailer.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.