Sa visam la o vacanta de vis cu ajutorul unor pensiuni in bucovina!

”Bucovina plai cu flori”, așa cum spune una dintre cele mai frumoase melodii românești, este încă un mic colț de rai în care fiecare dintre noi poate evada atunci când se simte singur sau când pur și simplu are nevoie de timp liber. Vorbim de una dintre cele mai frumoase zone istorice ale României, o zonă încărcată de farmec și de amintiri. Ea reprezintă o adevărată destinație turistică atât pentru cupluri, cât și pentru familii sau pentru persoane singure. Pentru a putea porni la drum tot ce ai de făcut este să cauți pensiuni in bucovina astfel vei putea fi sigur că ai unde să stai pe perioada vacanței.

Imagini pentru inimabucovinei.ro

De foarte multe ori uităm că în România există nenumărate locuri frumoase în care ne putem petrece timpul liber. De ce să renunțăm la țara noastră când putem pur și simplu să mergem în Bucovina? Am de gând ca în acest articol să vă prezint câteva dintre motivele pentru care eu aș opta pentru o vacanță în Bucovina. Cred că sunteți de acord că primul lucru pe care îl faceți atunci când decideți o vacanță într-un anumit colț al lumi decideți obiectivele sau mai bine zis locurile pe care urmează să le vizitați.

Ce putem face în frumoasa Bucovina?

  • Pentru că există foarte multe pensiuni in bucovina trebuie mai întâi să ne decidem pentri care dintre acestea vom opta. Eu m-aș îndrepta spre o pensiune care se ocupă cu promovarea acestei frumoase zone, pentru că așa aș putea fi sigură că le pot cere oricând ajutorul.
  • Bucovina se numără printre zonele cu cele mai frumoase Biserici și Mănăstiri de la noi din țară. Câți dintre voi nu ați auzit deja de Mănăstirea Voroneț sau de Mănăstirea Putna, cred că acestea sunt printre cele mai cunoscute obiectie turistice pe care în cadrul sejurului veți avea ocazia să le vizitați. Să vă mai zic că puteți vizita mormântul lui Ștefan Cel Mare? Manastirea Voronet din Bucovina
  • În altă zi, deși sunt sigură că dacă vreți să vizitați toate Mănăstirile și Bisericile nu veți avea timp într-o singură zi, dar să trecem la subiect. Într-o altă zi puteți să vizitați muzeele din Bucovina, dar vă atenționez că nici acestea nu sunt foarte puține.
  • De asemenea Bucovina ne pune la dispoziție și atracții turistice realizate chiar de natura însăși, printre cele mai naturale atracții turistice se numără și Pietrele Doamnei. Aveți ocazia de a vă petrece timpul liber în natură, bucurându-vă de un peisaj de poveste. Manastirea Putna din Bucovina

Dacă tot vorbim despre pensiuni in bucovina, cred că este cel mai bun moment să vă fac cunoștință cu o pensiune de vis, care pe mine una m-a cucerit. Este vorba de Inima Bucovinei, o pensiune de 4 stele.

De ce se deosebește ea de alte pensiuni in bucovina?

  • Aflată în mijlocul naturii pensiunea Inima Bucovinei este cel mai frumos loc de cazare din această regiune istorică. Vorbim de o pensiune înconjurată de natură, în care fiecare zi petrecută este tot mai frumoasă.
  • Vei putea în fiecare zi să observi fauna și flora Bucovinei, în timp ce te bucuri de mâncare tradițională gătită cu suflet de către jupânese.
  • Pensiunea se află la mai puțin de 510m față de gară deci nu va trebui să mergeți mult până să o descoperiți, de asemenea pensiunea se bucură de foarte mult spațiu în care cei mici se pot juca.

Care sunt dorințele voastre cu privire la vacanță? Ce ați căuta la pensiuni în bucovina?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.