Sa discutam despre oale inox!

Astăzi am ales pentru voi fetele un subiect legat de locul în care ne petrecem foarte mult timp, atunci când stăm acasă. Eram sigură că toate v-ați gândit la bucătărie. Așa este. Căci nu este o femeie care să nu petreacă ore bune în cocheta ei bucătărioară. Dimineața ne-o începem cu o cafea sau un ceai, apoi trebuie să pregătim prânzul. Cum în acest loc ne petrecem foarte mult timp, este bine să ni-l dotăm cu câteva lucruri care să ne ajute să câștigăm ceva timp. Pentru prânz, momentul zilei în care avem nevoie de ciorbe și supe, eu vă propun să folosiți oale inox.

Aveți mare grijă, căci chiar dacă pare foarte ușor să cumperi oalele din inox, în realitate nimic nu este simplu. Pe piață găsim așa de multe vase, ce le putem folosi la gătit, că nu ne este deloc ușor să ne oprim la unul singur. În primul rând acestea diferă prin materialul din care sunt confecționate. Peste tot în comerț găsim oale realizate din oțel inoxidabil, aluminiu, cupru, fontă și chiar din ceramică. Apoi ele sunt realizate în diferite forme și mai ales având capacități diferite.

Oala de Fiert cu Aburi Peterhof PH-15118-24

Din ce am văzut eu majoritatea gospodinelor sunt atrase de oale inox chiar dacă aceste vase se încălzesc mai greu. Totuși  ele sunt caracterizate de o rezistență foarte mare la utilizare și în plus au un preț destul de scăzut în comparație cu celelalte materiale. Eu îndrăgesc aceste vase confecționate din inox pentru că se curăță foarte ușor, iar aspectul lor se păstrează ca nou un timp îndelungat.

S-ar putea ca din cele scrise până acum să credeți că alegerea acestor vase va fi ușoară. Credeți-mă că nu este deloc facilă. Chiar dacă eu m-am decis pentru oale inox  care sunt durabile pentru mult timp, sunt ușor de manipulat , preț convenabil și foarte ușor de curățat.

Cum alegem oale inox?

Iată că și aici se ivesc mai multe opțiuni. Dacă ne referim la capacitatea acestor oale din oțel inoxidabil ce să alegem? Pe cele de capacitate mică sau pe cele de capacitate mare. Desigur avem și varianta oalelor de capacitate medie. Cum în ultima perioadă mai toate cumpărăturile mele sunt făcute din magazinele online, pentru bucătărie am ales bucatariaeco.ro. La ei am găsit și răspunsul pentru capacitatea oalelor ce trebuie într-o bucătărie. Este unul simplu și în același timp foarte potrivit pentru diversitatea mâncărurilor ce le pregătim.

Pe acest site am descoperit, la prețuri foarte bune, mai multe seturi de oale din inox. Așa că poți să te hotărăști pentru a cumpăra seturi compuse din 2, 3, 4, 6 sau 8 vase. Acestea sunt prevăzute cu capace și îți vor asigura diversitatea de capacități atât de necesară când gătești.

Oala din inox  sub presiune - 6L

Un alt criteriu de care trebuie să ținem cont la cumpărarea oalelor este modul de fierbere. Cum noi sunt mereu în criză de timp speciliștii încearcă să execute și oalele ca să fie mai eficiente, mai ușor de utilizat, mai sănătoase. Și de ce nu? Să ne jute să economisim timp. În acest caz aș alege o oală sub presiune, fiica oalelor clasice ne va economisi ceva timp.

Doriți și voi oale inoxidabile? Faceți rapid o vizită pe bucatariaeco.ro și alegeți ce doriți: o oală clasică, un set de oale, o oală sub presiune sau o oala de fiert cu aburi. Alegerea vă aparține.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.