Reguli de aur pentru un stil de viata sanatos

 

Oamenii au inceput sa fie din ce in ce mai preocupati de starea de sanatate, asa ca multi dintre ei au devenit vegetarieni. Multi doresc sa previna o boala cardiovasculara prin aderarea la acest regim de viata, asa ca ei consuma multe fructe si legume. Cei care  doresc sa fie vegetarieni pot incerca si anumite alternative pentru carne, astfel pot apela la un  burger vegetali.

Eu am cautat astfel de produse la cei de la Goveggie deoarece au intotdeauna produse proaspete si gustoase, dar si preturi foarte bune.

Acesti burgeri vegetali pot constitui un mic dejun foarte potrivit atat pentru adulti, dar si pentru cei mici. Stim cu totii ca aceasta masa este cea mai importanta masa a zilei si trebuie sa ne luam o doza foarte mare de vitamine pentru a avea energie intreaga zi. Specialistii mentioneaza ca persoanele care obisnuiesc sa nu ia micul dejun au un risc mai mare de obezitate, care poate conduce la alte boli mult mai periculoase.

Oamenii trebuie sa inteleaga ca pentru a avea un stil de viata sanatos trebuie sa integreze un regim alimentar adecvat care sa contina o cantitate mare de legume si fructe. De asemenea sportul este si el foarte important, iar fiecare dintre noi ar trebui sa practice macar acele 30 minute recomandate de efort fizic. Trebuie sa facem din sport o prioritate deoarece el nu este o alegere, este o necesitate.

Un alt lucru pe care il putem face pentru a obtine doar beneficii de  la alimentele pe care le consumam este sa stim foarte bine substantele nutritive pe care le contin produsele consumate. De exemplu, daca avem carente de calciu in organism putem consuma broccoli sau alte alimente ce contin aceasta vitamina.

Apa este probabil cea mai importanta pentru ca organismul nostru este facut din 80% apa, asa ca trebuie sa consumam cel putin 2 litri de apa pentru a avea parte de o hidratare corespunzatoare.

In concluzie, fie ca doriti sa tineti diete sau vreti sa faceti din asta un stil de viata, Goveggie este locul unde o sa gasiti mereu produse proaspete pe care sa le consumati cu drag si sa fiti siguri ca o sa beneficiati de toti nutrientii necesari din aceste produse.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.