Rafturile metalice inving in competitia cu rafturile din lemn sau din plastic

Oriunde merg in depozite, magazine, pivnite sau magazii observ ca rafturile din lemn sau plastic au fost inlocuite de rafturi metalice. 

Este ca si cum ma uit la intrecerile de gimnastica feminina din lumea intreaga si vad pe podium romance. Intr-o competitie stransa la care participa mai multi antreprenori se intelege de ce acest sistem de depozitare castiga mereu. La fel ca intr-un concurs sportiv si competitia dintre rafturi este corecta si castiga mereu cel mai bun.

Rafturile marca Storeexpert.ro au cucerit Romania fiindca:

-sunt facute din cel mai bun metal. Este rezistent, fara sa fie greu sau dificil de manipulat si nu se oxideaza , chiar daca se afla intr-un mediu cu umiditate crescuta. Rafturile metalice concepute sa suporte o anumita greutate nu se indoaie sub aceasta, nu se rup si nu se deformeaza.

-sunt facute cu simtul raspunderii. Persoana care pune marfa pe ele sau o ia nu se accidenteaza. Chiar si sistemele complicate de rafturi care ajung pana la o inaltime de 12 metri nu prezinta risc de prabusire. Pe paltformele metalice situate la zeci de metri inaltime, salariatii pot circula fara teama.

-nu necesita vopsiri repetate sau intretineri costisitoare.

-pot fi reconditionate oricand si par ca noi. In cazul in care cineva isi doreste rafturi metalice, dar se teme de pretul mare al lor, sa nu se descurajeze si sa nu renunte inainte de a discuta cu un reprezentant al magazinului. Disponibilitatea fata de client este maxima, astfel incat acesta este ajutat sa isi cumpere rafturile dorite prin diferite strategii.

Pentru cei care nu au bani multi exista rafturi second-hand sau reconditionate la fel de bune, cum sunt cele noi. Pentru cei care au ramas fara bani, rafturile metalice se pot da in leasing. Activitatile sezoniere sunt sustinute prin posibilitatea inchirierii unor rafturi metalice.

La fel de interesant este modul facil de comandare a lor si de intrarea in posesie a produselor. Nu face nimeni 3-4 drumuri la sediul fizic al magazinului, ci comunica rapid cu operatorii de vanzari. Exista posibilitati multiple de contact:

-telefonic

-prin adresa de e-mail

-prin formularul de contact pus la dispozitie pe site.

Nu trebuie sa fiti sceptici si sa respingeti posibilitatea cumpararii online a acestor produse deosebit de importante fiindca milioanele de clienti

din tara sunt 100% multumiti de colaborarea cu Stroreexpert.ro si nu au mers la magazin sa vada produsele.

La cerere, un technician se deplaseaza la fata locului, pregatit sa faca masuratorilor si proiectarea sistemului de rafturi. El tine cont de nevoile cumparatorului si face totul cu maxima responsabilitate. Cand proiectul este aprobat de beneficiar, se trece la faza urmatoare.

Componentele metalice ale rafturilor sunt aduse cu masinile magazinului la adresa indicata de cumparator, iar daca s-a solicitat si montajul, in cateva ore echipa termina asamblarea.

In cateva zile se rezolva problema rafturilor metalice, fara drumuri si cheltuieli inutile. Colaborarea poate continua fiindca asa aveti asigurate: mentenanta, verificari, reparatii si reconditionari care se impun .

Acum cred ca ati inteles de ce rafturile metalice castiga competitia cu cele din lemn si cu cele din plastic! Ele nu se rup, nu se macina si nu se indoaie, pot fi curatate usor dupa fiecare intrebuintare si vin la pachet cu o serie de servicii complexe si utile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.