Putem citi noutati despre videochat in mass-media!

Bună dimineața,

Vă spuneam zilele trecute despre cât de mult a evoluat industriat videochat-ului, cât de căutată este această meserie și cât de multe lucruri noi s-au aflat despre ea în decursul anilor. De exemplu eu cu ajutorul internetului am reușit să descopăr mai multe informații despre lumea necunoscută a videochatului. Până în acest moment nici nu bănuiam că există summituri special realizate pentru firmele de videochat, dar noroc că se scrie despre videochat in mass-media!

Ce am putut afla din articolul citit?

  • În primul rând am aflat de existența acestor întâlniri, știam că videochatul este într-o continuă creștere, dar sinceră să fiu nu mă așteptam să văd atât de multe firme la un loc. Mai mult decât atât mi-am dat seama că România nu este singura țară care acceptă videochat-ul și care acceptă să participe la o întâlnire atât de mare.
  • Praga a fost capitala care a găzduit anul acesta cel mai important summit de videochat, acest lucru înseamnă că acesta nu este singurul eveniment realizat pentru studio-urile de videochat.
  • La fel ca și la întâlnirile realizate de firme din același domeniu la acest summit s-au schimbat opinii, sfaturi pentru ca studio-urile din întreaga lume să își poată mări profitul și să asigure modelelor cele mai bune condiții de lucru. În principiu fiecare firmă de videochat își dorește să câștige cât mai mult, adică să ajungă la maximizarea profitului.
  • De la un eveniment atât de important nu puteau lipsi cele mai bune studio-uri de videochat din întreaga lume, fiecare dintre acestea și-au trimis reprezentanți la summit sau cel puțin asta putem afla din noutățile depre videochat in mass-media. Asta înseamnă că firmele mai mici au putut afla mai multe noutăți de la firmele mai mari, dar și restul studio-urilor au putut schimba informații între ele.

Summitul a oferit de asemenea și foarte multe informații prețioase pentru tinerele modele care practică sau care își doresc să practice această meserie. Ele reprezintă punctul de pornire al fiecărui studio și cu cât ele își pot realiza munca mai ușor și cu spor cu atât studio-ul are mai multă popularitate.

Ce au avut modelele de câștigat la acest summit?

  • În primul rând au aflat foarte multe informații noi, au avut ocazia de a discuta cu alte modele, de a schimba informații. Pe parcursul celor 4 zile au fost organizate mai multe prezentări la care acestea au aflat lucruri noi. Modelele au avut ocazia să primească sfaturi de la cei mai buni din acest domeniu, astfel să poată ajunge să câștige mai mulți bani din meseria pe care o practică.
  • Au avut ocazia de a vizita unul dintre cele mai frumoase orașe, dar și să petreacă pentru că pe lângă seminarii au fost organizate numeroase petreceri. Deci ce poate fi mai frumos decât asta? Desigur după petreceri fetele trebuiau să revină serioase la învățat, dar nu cred că asta este o problemă.

Îmi doresc să văd mult mai des articole despre videochat in mass-media, pentru că doar în acest mod ne putem asigura că știm câte ceva despre această meserie atât de bănoasă.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.